123 456 7890

Kerhon matsi kierroksen ottelu

Suomen Palloliitto on valinnut Suomen Cupin 7. kierroksen Kierroksen Otteluksi pelin SJK-HJK.

Kerhon leirissä ollaan luonnollisestikin iloisia, tyytyväisiä ja otettuja tästä huomionosoituksesta.

On aivan loistavaa peeärrää lajille ja Kerholle saada hallitseva Suomen Mestari Jouppilanvuoren tekonurmelle vieraaksi. Vaikka asetelma onkin Daavidin ja Goljatin välinen suhteellisen haastava koitos, lähtee Kerho nöyränä ja innostuneena haastamaan Suomessa täysin omassa luokassaan kilpailevan Klubin.

Suomen Palloliiton sivuilla valintaa luonnehditaan seuraavasti:

Peli pääsiäislauantaina

Ottelu pelataan Jouppilanvuoren tekonurmella Seinäjoella lauantaina 23.4. kello 14.00.

Vastakkain ottelussa ovat yksi Kakkosen nousijasuosikeista SJK ja hallitseva Suomen mestari HJK.

Palloliiton valitsemia Kierroksen Otteluita on Suomen Cupissa pelattu vuodesta 2004 ja perinne jatkuu myös kaudella 2011.

Kerholle toinen kerta

Seinäjoen Jalkapallokerholle valinta kierroksen otteluun osui nyt toista kertaa. Kieltämättä näin ei monille seuroille käy ja senkin vuoksi Kerhon leirissä ollaan asiasta erityisen otettuja.

Toisaalta, viime kaudella Pohjanmaan taisto FF Jaron ja SJK:n välillä oli erinomaisen onnistunut valinta siinä mielessä, että peli ei ollut mikään läpihuutojuttu liigajoukkueelle ja SJK teki tuossa kamppailussa uuden yleisöennätyksensä taivuttuaan vasta jatkoajalla liigajoukkueelle numeroin 2-1.

Mikäli taivaankappaleet ovat lainkaan kohdallaan, Kerhon voisi kuvitella tekevän jälleen seuran uuden yleisöennätyksen lauantaina 23.4., jolloin HJK saapuu Joupiskalle.