123 456 7890

Virolainen SK Tääksi vierailee Seinäjoella ja pelaa kaksi harjoitusottelua Seinäjoen Jalkapallokerhon organisaation joukkueita vastaan.

Perjantaina 1.3. klo 18.15 alkavassa ottelussa virolaiset kohtaavat Kakkoseen valmistautuvan Kerho 07:n joukkueen ja lauantaina 2.3. klo 12.45 alkavassa ottelussa vastaan tulee SM-karsintaa pelavaa SJK U19 joukkue. Molemmat ottelut pelataan Wallsport Areenalla.

Lauantain ottelun alkamisaikaa aikaistettiin alkuperäisestä ja näin ehditään pelata täysimittainen ottelu myös silloin. SK Tääksin joukkueella on kiire lautalle joka lähtee vielä samana iltana.

Perjantain otteluun liput kustantaa 5 euroa, mutta lauantain otteluun pääsee ilmaiseksi. Lisäksi SJK tarjoaa kaikille lauantaina peliin paikalle tuleville ilmaiseksi kahvit ja piparit Hiihtolomaviikon kunniaksi.

SJK:n edustusjoukkue pelaa lauantaina Oulussa omaa harjoitusotteluaan klo 13.00 alkaen ja tuosta tulee liveseuranta SJK:n Facebookiin. Tilannetiedot saadaan samalla välitettyä Wallsportille.

SK Tääksi, Suure-Jaani, Viljandimaa

Pienestä 1300 asukkaan Suure-Jaanin kaupungista, Viron eteläosassa sijaitsevan Viljandimaan maakunnasta tulee Spordkilubi Tääksi.

Seura ei suurelle yleisölle pahemmin ole tunnettu, eikä joukkueella ole nettisivujakaan, mutta joukkue on perustettu vuonna 2006 ja se on siitä lähtien pyrkinyt ammattimaisesti ylöspäin kohti Viron pääsarjoja.

Joukkue yhdisti voimansa naapurikunta V�hmaan joukkueen kanssa ja tänä päivänä SK Tääksi pelaa Viron kolmannella divisioonatasolla.

Kaikki pelaajat ovat virolaisia ja valmentajana toimii niinikään virolainen Indrek Jegorov.
Heillä on oma juniorityö ja seuran A-juniorit pelaavatkin Viron pääsarjaa ja tuon joukkueen pelaajia on mukana myös heidän edustusjoukkueessaan. Edustusjoukkue pelaa myös Futsalia Viron sarjoissa ja heillä on kakkosjoukkue nelosdivarissa.

Seuran tavoitteena on sarjanousu tulevalle kaudelle, joka alkaakin jo huhtikuun alussa, eli tämä leiri Seinäjoella toimii Tääksille kauteen valmistavana kenraalina. A-junioreiden kausi alkaa jo maaliskuussa.

Seuralla on oma klubitalo, jonka seuraväki kunnosti talkoovoimin ja sen esittelyvideoa voit katsella tästä:

Sekalaisilla kokoonpanoilla otteluihin

Kerho 07 kohtaa SK Tääksin perjantaina klo 18.15. Kerho 07:n joukkuetta vahvistetaan edustusjoukkueen AC Oulu matsista kotiinjäävillä pelaajilla, mutta vielä ei ole tiedossa noiden pelaajien nimiä. Samoin Kerho 07:n kokoonpanossa on mukana useita SJK U19 joukkueen pelaajia ja vaikka U19 kohtaakin lauantaina klo 12.45 samaisen SK Tääksin, on tarkoitus peluuttaa mahdollisimman laajaa rinkiä molemmissa otteluissa.

SJK U19 joukkue pelaa omaa SM-karsintasarjaa jo ensi viikon tiistaina, joten tämä pidetään mielessä kuitenkin peluutuksia suunnitellessa.

Sekä edustusjoukkueen 2.valmentajana että Kerho 07:n ja SJK U19 joukkueen päävalmentajana toimiva Max Peltonen jää siten Seinäjoelle joukkueidensa kanssa, eikä matkusta edustusjoukkueen mukana Ouluun.

Kaikille SJK organisaation pelaajille on siis luvassa varmasti peliaikaa tänä viikonloppuna ja valmentajat pääsevät näkemään mahdollisimman monen antavan näyttöjä kesän koitoksia varten.

Kerho 07 – SK Tääksi perjantaina 1.3. klo 18.15 Wallsport Areenassa. Liput 5 euroa, kausikorteilla ja kannattajakorteilla ilmaiseksi.

SJK U19 – SK Tääksi lauantaina 2.3. klo 12.45 Wallsport Areenassa. Ilmainen sisäänpääsy ja lisäksi SJK tarjoaa kaikille paikalle tuleville ilmaiset kahvit ja piparti Hiihtolomaviikon kunniaksi.

Tervetuloa kannustamaan Kerhoa!