123 456 7890

Kerholle uusi vastustaja

Seinäjoen Jalkapallokerho saa tänään vastaansa päivän ensimmäisessä matsissa kolmatta kertaa Seinäjoella vierailevan Örebro SK:n.

Edellisessä KOMIA-turnauksessa Kerho kohtasi Djurgå;rdens IF:n ja FC Floran. Nyt siis tulee vastaan suomalaiskaksikon, Sixten Boström – Lars Mosander, valmentama Allsvenskanin yhdistelmä.

Ottelu on ruotsalaisille vasta kauden toinen eilisen HJK-tappion jälkeen. Kerholle peli on viides kuluvana vuonna. Tähän mennessä voitot on kirjattu AC Oulusta 1-0 ja VIFK:sta 4-0. Tasan on pelattu Klubin kanssa ja FF Jarolle on kärsitty tappio lukemin 3-2.

Lienee päivänselvää, että valmennusporras muokkaa avauskokoonpanoa keskiviikon HJK-matsin jälkeen ainakin joiltakin osin. Kolmea peliä ei nimittäin viidessä päivässä vedä kukaan samalla nipulla.

Eilen ÖSK johti otteluaan aina pelin 90. minuutille saakka. Sen jälkeen HJK iski reilussa minuutissa kahdesti kääntäen ottelun edukseen 2-1. Sopii toivoa, ettei Kerho joudu nyt sijaiskärsijäksi moisen tapahtuman jälkeen.

Joka tapauksessa Kerholle kansainvälinen ottelu on yhteensä viides laatuaan ja takuuvarmasti mainio testi. Näissä peleissä valmennuskaksikko on poikkeuksetta saanut tietoa siitä, mitkä ovat joukkueen Akilleen kantapäät.

On kuitenkin selvää, että viime vuodesta Kerhon nippu on laadukkaampi ja ÖSK:lle ottelu on toinen peräkkäinen, joten varmasti myös ruotsalaisten ryhmässä on muutoksia.

Keskiviikkona Kerhon joukkueesta minuutteja vaille jäivät mm. Mikko Ylihärsilä, Tiitus Lehtinen, kipeänä ollut Mikko Väänänen ja toinen veskari Tuomas Karjanlahti.

Illan ensimmäinen ottelu III KOMIA-turnauksessa alkaa klo 17.00 ja sitä seuraa Suomi XI:n ja FC Floran välinen koitos.