123 456 7890

Kerho testaa virolaispelaajaa
Seinäjoen Jalkapallokerho testaa viikon verran parikymppistä virolaista Maido Pakkia, joka siirtyi viime kaudella Viron Meistriliigasta pudonneesta pärnulaisesta JK Vaprusista Koskiin.

Pakk on hyökkäävä keskikenttäpelaaja tai hyökkääjä ja on ehtinyt jo Suomessa edustaa FC Hakan lisäksi AC Kajaania ja Valkeakosken Kosken-Poikia.

Pakk on treenannut kolmisen kuukautta polvivamman jäljiltä ja oli Kerhon treeneissä tänään mukana. Kerhon vastuuvalmentaja, Tomi Kärkkäinen, tekee päätöksen siitä, onko Pakkista apua edelleen melkoisessa loukkaantumiskierteessä painivalle Kerholle.

Se, että Pakk sattuu omistamaan Viron passin on tässä tilanteessa sivuseikka, koska ensisijaisesti lainalle haettiin hyökkäyspään pelaajaa ja Pakk oli tarjolla. Kerho ei edelleenkään muuta linjaansa ja lähde hakemaan vahvistuksia kotikutoiseen joukkueeseensa ehdoin tahdoin merten takaa.

Kerhon hyökkääjistä Mikael Muurimäki on edelleen sivussa polvikierukan leikkauksen jälkeen, Juha Etelä-Aho on pelannut parissa ottelussa, muttei ole ehkä kuitenkaan vielä täydessä taistelukunnossa. Mikko Ylihärsilä palasi baanalle viime keskiviikkona Vaasassa, mutta nivunen oireilee edelleen. Miika Asunmaalla puolestaan on selässä välilevyn pullistuma ja peliminuutit ovat sangen rajallisia.

Myös muilla osastoilla on edelleen kolhiintuneita pelimiehiä. Jussi Kankaanpää oli perjantaina jo mukana höntsäämässä, mutta pelikuntoon on matkaa. Petri Huttu treenaa joukkueen mukana, mutta paluu ajoittunee juhannuksen toiselle puolelle. Johannes Saranpään polven kohtaloa voi vain arvuutella, eikä miestä harjoituksissa näy. Petri Niemen selkävaivat ovat sen verran antaneet periksi, että mies oli harjoituksissa mukana. A-junnuikäinen Jaakko Lampi on sivussa nivusvamman takia. Eli lista on siis edelleen melkoinen.