123 456 7890

Kerho testaa Brennanin taidot
Seinäjoen jalkapallokerho testaa viikon kuluttua Seinäjoelle saapuvan englantilaisen nuorukaisen, Lee Brennanin, taidot treeneissään. Sen lisäksi britti on Kerhon käytettävissä Pietarsaaressa pelattavassa Tammiturnauksessa, jonne FF Jaro kutsui SJK:n.

Brennan tulee Seinäjoelle viikon kuluttua sunnuntaina. Hän harjoittelee Kerhon mukana seuraavan viikon ja saattaa hyvinkin pelata Pietarsaaressa Kraftia vastaan 21. tammikuuta.

Brennan on usein Seinäjoella vierailleen irlantilaisen valmentajaguru, Kit Carsonin, kasvatteja Konferenssissa, Englannin viidennellä sarjatasolla, pelaavasta Histonista.

Keskikenttäpelaajana parhaiten viihtyvä Brennan on 19-vuotias pelimies, joka on käynyt mm. Manchester Unitedin riveissä koeotteluissa.

– Lee teki maalin Unitedin paidassa Tottenhamia vastaan. Heidän valmentajansa sanoivat, että aivan eivät paukut riitä Unitediin. Pidän häntä silti ihan hyvänä pelaajana ja olisin todella iloinen, mikäli hän pystyisi seuraamaan SJK:n väreihin siirtyneen Chris Cleaverin jalanjälkiä Suomessa, sanoi Carson kertoessaan Brennanista.

– Lee tietää Chrisin tarinan, eli miten Chris tuli TP-Seinäjokeen ja on siitä päässyt hienosti urallaan eteenpäin. Se oli yksi syy, miksi hän halusi päästä suomeen näytille, lisää Carson.