123 456 7890

Kerho reissaa Puolaan
Seinäjoen Jalkapallokerho matkustaa perjantaina Puolaan muutaman päivän leirille. Joukkue lentää Varsovaan Rengonharjulta perjantaiaamuna ja jatkaa siitä bussilla Lodziin, missä ryhmä on perillä noin puolen päivän aikaan.

Ensimmäiset treenit ovat ohjelmassa jo samana iltapäivänä.

Lauantaina joukkue harjoittelee kahdesti ja seuraa iltasella Puolan pääsarjan ottelun isätnäjoukkue RTS Widzew Lodzin ja Arka Gdynian välillä. Ottelun mielenkiintoa lisää se, että kotijoukkueen väreissä pelaa Puolan pääsarjan ensimmäinen suomalaispelaaja, juuri talvella Lodziin Turun Palloseurasta siirtynyt Riku Riski.

Sunnuntaina on lauantain tapaan luvassa kaksi treeniä, joista jälkimmäinen on ensimmäinen kerta tällä kaudella kun Kerho kirmaa nurmelle.

Maanantaina aamutreenin jälkeen illalla on luvassa ottelu isäntäseura RTS Widzew Lodzin reservejä vastaan. Reservijoukkue löytyy Puolan neljänneltä sarjatasolta ja koostuu pääosin nuorista tulevaisuuden pelaajista.

Tiistain ohjelmassa on aikainen herätys ja paluu kotimaahan.

Reissuun lähtee edustusjoukkueen ryhmä pois lukien loukkaantuneena olevat Jaakko Lampi ja Jesse Jääskeläinen, sekä perheenlisäystä odotteleva Ville Ylinen. Matkalla on mukana myös seuran johtoa ja yhteistyökumppaneita.

Matkan aikana SJK:n johto tapaa Lodzin seuran omistajaa ja urheilutoimenjohtajaa.