123 456 7890

Kerho pelaa cupissa
Kolmivuotisen historiansa aikana kahdesti suomen Cupiin osallistunut Seinäjoen Jalkapallokerho on kilpailussa mukana myös ensi kaudella.

Suomen Cupin ilmoittautuminen päättyy 15.12.2010. Sen jälkeen suoritetaan ensimmäisten kierrosten arvonnat ja itse kilpailu alkaa piirien sisällä jo tammi-helmikuussa.

Kerho puolestaan tulee mukaan maaliskuun alussa ja jatkaa toivon mukaan kisaa maaliskuun lopussa.

Kahdella osallistumiskerrallaan Kerho on pudonnut Veikkausliigajoukkuetta vastaan. Kaudella 2008 RoPS oli parempi 5-0 ja viime kaudella FF Jaro jatkoajan jälkeen niukasti 2-1.

Ensimmäisillä kierroksilla alempisarjalainen saa kotiedun. Miesten Suomen Cupissa kotietu arvotaan viidenneksi viimeisestä kierroksesta lähtien, paitsi jos toinen osapuoli on liigajoukkue, niin kotietu arvotaan kolmanneksi viimeisestä kierroksesta lähtien.

Miehissä ensimmäisillä kierroksilla pelaavat piirisarjojen joukkueet. Liigacupin 4 parasta joukkuetta tulevat Suomen Cupiin mukaan, kun jäljellä on 16 joukkuetta. Sitä edeltävällä kierroksella mukaan tulevat Liigacupin puolivälierien hävinneet joukkueet ja tätä edeltävällä kierroksella tulevat muut liigajoukkueet. Liiton sarjojen joukkueet tulevat tätä edeltävällä kierroksella cupiin.

Cupiin voivat osallistua Veikkausliigan, Ykkösen ja Kakkosen joukkueiden lisäksi Kolmosen ja sitä alemmalla sarjatasolla pelaavat joukkueet. Myös seurojen reservijoukkueet voivat osallistua cupiin.
Suomen Cupissa pelataan myös Pikkufinaali. Pikkufinaaliin pääsevät kaksi parasta Ykköstä alemman sarjatason joukkuetta.

Alustavat pelipäivät:
Alkukierrokset (piirisarjojen joukkueet) tammi-helmikuu
7. viimeinen kierros (Ykkönen, Kakkonen) maaliskuun alku
6. viimeinen k. (LC alkulohkosta pudonneet 6 VL jouk.) maaliskuun loppu
5. viimeinen kierros(LC puolivälieristä pudonneet 4 VL jouk.) 1. – 11.4. 16 j. kierros (LC 4 välierä joukkuetta) 16. – 21.4.
8 j. kierros 11. – 12.5.
Välierät 25. – 26.5.