123 456 7890

Kerho kuin Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Tuntuu siltä, että ikinä ei oikein osaa aavistaa kumpi Kerho tulee kentälle pelin alkaessa Kakkosen Lohko C:ssä. Lauantaina kentälle tuli taisteleva, taitava ja voittoa himoinnut Kerho. Keskiviikkona Ylivieskassa joukkue oli täysin jotakin muuta.

“Neljä päivää tuntui ihan hyvältä. Illalla ei enää todellakaan tuntunut. Ensimmäinen puoliaika oli meiltä kauden surkeinta peliä. Vastustajakaan ei ollut paljon sen parempi, mutta jos me pelaamme tuolla tavalla, emme me voi voittaa ketään”, tuskaili joukkueen päävalmentaja, Jari Kujala ottelun jälkeen.

Flegmaattista esitystä pohdittiin toki pelaajistonkin joukossa, eikä siihen ole minkäänlaista järkiperäistä selitystä olemassa.

“Kyllä sitä on koetettu miettiä mitä tehtiin väärin tai mistä tämä johtuu. Ainakin se oli ihan selvää, että asiat, joista ottelupalaverissa puhuttiin, unohtuivat saman tien. Halutonta ja huolimatonta oli pelaaminen”, lisäsi Kujala.

“Ei kukaan voi kuvitella olevansa valmis pelaaja jos satutaan voittamaan GBK. Kyllä se pitäisi jokaisen muistaa. Ottelun jälkeen taisin kyllä kertoa mielipiteeni aiheesta melko suoraan”, tuhahti tuskastunut Kujala.

Ehkä siihen todellakin oli aihetta. Seuraavissa kolmessa ottelussa Kerho saa vastaansa sarjan kärkitrion FC Kiiston, OPS-jp:n ja FC OPA:n muodossa, eli vastustajien taso ei todellakaan heikkene nyt nähdystä. Jostakin on nyt kaivettava se taistelutahto esiin, mitä Kokkolassa nähtiin. Muuten ei kunnian kukko laula Kerholle serenadiaan.op”