123 456 7890

Kerho kokoontui
Seinäjoen Jalkapallokerho kokoontui tänään ensimmäistä kertaa uuden päävalmentajansa, Esa Haanpään, johdolla.

Palaverissa oli paikalla yli 20 pelaajaa, joista sopimus on olemassa tosin vasta kuudella. Viikonlopun aikana nimiä pistetään kuitenkin papereihin useammankin pelimiehen kanssa ja alkuviikosta seura tiedottaa näistä papereista.

Uusia pelimiehiä ei sinällään ollut mitenkään tolkuttomasti treenaamassa ja treenitkin jäivät hieman tynkäharkoiksi, sillä FC Seinäjoen futsal-ottelu vei suuren osan pelaajista ja sama pätee TP-Seinäjoen Akatemian otteluun.

Päävalmentaja Haanpää oli kuitenkin hyvällä tuulella pidetyn palaverin jälkeen ja toiveikas sen suhteen, että pikaisesti alkaa pelaajarintamallakin tapahtua.

“Luulen, että meillä on kerrottavaa jo huomenna, mutta viimeistään alkuviikosta. Tilanne vaikuttaa aivan hyvältä tässä vaiheessa. Lähtijöitä ei kauheasti ole ja kokeneemmista pelaajista ainakin Jarkko Mäki-Maunus haluaa kokeilla, kestävätkö paikat. Se on hieno juttu, sillä kyllä “Jakelle” käyttöä on. Jyri Nieminen oli mukana treeneissä ja hänen kanssaan neuvotellaan edelleen. Samoin neuvotellaan lähes kaikkien viime kaudella mukana olleiden kavereiden kanssa ja muutaman uuden nimen kanssa”, lisäsi Haanpää.op”