123 456 7890

Kerho 07 pyrkii lopullisesti lyömään lukkoon ensi kauden sarjapaikan Kakkosessa, kun se isännöi Seinäjoen Keskuskentällä lauantaina 21.9. klo 16.00 alkavassa ottelussa Tornion TP-47:aa.

Kakkosen sarjapaikan matemaattiseen varmistamiseen Kerho 07 tarvitsee vielä vähintään yhden pisteen lopuista kolmesta ottelusta, sekä paremman maalieron. Toisaalta voittamalla TP-47 lauantaina, voi kaiken spekuloinnin lopettaa ja sarjapaikka olisi sitä myöten selvä.

TP-47:lla ei ottelussa enää ole pelattavaa muuta kuin maineesta ja kunniasta.

Joukkueiden kaksi aiempaa kohtaamista on mennyt torniolaisten nimiin ja maalisuhdekin menee heille selkeästi 6-2 luvuin.

Kerho 07:lla on nyt hyvä viiden ottelun tappioton putki alla ja viime ottelu Tervareita vastaan vieraissa oli vahvaa näytöstä alusta loppuun saakka.

Torniossa kausi sujunut hyvin

TP-47:n kautta voidaan pitää onnistuneena, sillä ainakin kolmas sija on vielä otettavissa ja jopa lohkokakkosenkin paikka, jos pelit menevät sopivasti ristiin.

Nuoriin pelaajiin ja ulkomaalaisvahvistuksiin luottava joukkue on saatu Oleg Eprintsevin alaisuudessa hyvään vireeseen, mutta ei vielä niin hyvään, että nousua ylöspäin voisi haaveilla.
Entinen liigajoukkue kuitenkin omaa hyvän juniorityön ja sieltä voi ammentaa tulevaisuuden varalle.

Edellisessä sarjaottelussa TP-47 kuitenkin hävisi KPV:lle ja hieman alkaa näyttää siltä että puhti ei enää loppukauden merkityksettömiin peleihin riitä alkukauden malliin.

Juuso Aalto sivussa loppukauden

Kerho 07:n hieno voitto Oulussa viime viikonloppuna, sai hieman mollisävyjä kun keskikentän pelintekijä ja kenties Kerhon koko kauden paras pelajaa, Juuso Aalto, loukkasi polveaan ja joutui tulemaan pois jo puolen tunnin pelin jälkeen. Polvi väänttyi ja pakkolepoa on luvassa siihen malliin, että loppukausi jää mieheltä väliin.

Muuten Kerho 07:lla on tällä hetkellä kaikki miehet pelikunnossa ja pelikieltojakaan ei ole.

Voitolla varmistuisi sarjapaikka ja sitä lähtee Max Peltosen suojatit myös kotiottelusta hakemaan.

Tervetuloa kannustamaan Kerho ensi kaudeksikin Kakkoseen.

Kerho 07 – TP-47 lauantaina 21.9. klo 16.00

Liput:
8 � normaalihinta
6 � alle 16 vuotiaat, eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat.
Alle 12 vuotiaat ja sotaveteraanit, ilmainen sisäänpääsy.

Kerhon parhaimmistoon koko kauden kuuluneen Juuso Aallon kausi loppui ennen aikojaan.


SJK U19 Prunttimäessä sunnuntaina

Viime viikonloppuna Kaarinassa 7-2 tappioon romahtaneen SJK U19 joukkueen kasvojenpesu alkaa tänä sunnuntaina, kun se isännöi Prunttimäessä klo 15.00 alkavaa SM-sarjaottelua PK-35 Vantaata vastaan.

Sinänsä sarjassa ei enää panosta ole, mutta parempaan pystyvän joukkueen on syytä näyttää kotiyleisölle, että paikkaa ensi kauden SM-sarjaankin on syytä odottaa.
Tulevana talvenahan pelataan karsintaottelut, joihin SJK on jo varmistanut mukana olonsa.

Viime ottelussa tuli myös pelikieltoja, kun tähän asti kaikki pelit pelannut maalivahti Paavo Valakari katseli punakorttia ja missaa siten kauden loput kaksi sarjaottelua.

Sinänsä kausi on sujunut varsin mainiosti ja SJK on tällä hetkellä viidentenä. Paikkoja mitaleille ei enää ole, mutta neljäs sija on vielä haarukassa.

Vastustaja PK-35 Vantaan kausi sen sijaan on ollut pettymys ja joukkue ei ole onnistunut voittamaan kuin kaksi ottelua SM-sarjassa. Toisaalta jo paikka SM-sarjassa on hieno saavutus.

SJK U19 – PK-35 Vantaa U19, Prunttimäessä sunnuntaina 22.9. klo 15.00.

Peliin on vapaa sisäänpääsy. Tervetuloa.