123 456 7890

Kerho avaa Pietarsaaressa

Seinäjoen Jalkapallokerho avaa myös kauden 2012 päättyneen kauden tapaan osallistumalla Pietarsaaren Tellushallissa FF Jaron Tammiturnaukseen.

FF Jaro kutsui Kerhon uudelleen mukaan ja vastaus oli tälläkin kertaa imarrellun myöntävä.

Perjantaina 20. tammikuuta turnauksen avaavat viime kerrallakin mukana ollut Stahre International Academy ja Ykkösessä kolmanneksi sijoittunut AC Oulu. Iltapelissä kohtaavat sitten viime talven finalistit, eli isäntäseura FF Jaro ja Kerho.

Lauantain peleissä ensimmäisenä pelaavat perjantain häviäjät pronssiottelussa, jonka jälkeen nähdään edellispäivän voittajien kamppailu turnauksen voitosta.

Stahre International Academy on nähty samaisessa turnauksessa jo pari vuotta, vaikka joukkue osallistuikin turnaukseen vuonna 2010 FC OPAn nimellä. Ruotsissa toimivan akatemian perustaja Jan Stahre toimii akatemian valmentajana. Stahre on valmentanut urallaan menetyksellä myös Veikkausliigassa.

Juha Malisen valmentama AC Oulu ei onnistunut kuluneella kaudella tavoitteessaan nousta takaisin Veikkausliigaan. Vaikka joukkue oli kärjen tuntumassa koko kauden, niin nousun lunasti itselleen FC Lahti.

Tammiturnauksen lopullinen aikataulu lyödään lukkoon myöhemmässä vaiheessa, mutta otteluparit ja järjestys on selvä.

– Tämä on meille haastava turnaus ja vastustajat ovat kaikki todella laadukkaita. On hienoa, että olemme taas mukana ja pääsemme testaamaan FF Jaron tälläkin kertaa, herkutteli tilanteella Kerhon vastuuvalmentaja, Christoffer Kloo.

Tammikuussa Kerho pyrkii antamaan ainakin viime talvea paremman vastuksen FF Jarolle ja Kerhon verkkoon neljä osumaa tulittaneelle Tommi Haanpäälle.

Lähtökohtaisesti Kerho on turnauksessa selkeä haastaja ja kausi alkaa todella kovalla testillä.

Viime vuonna Kerho voitti perjantain ottelussaan Närpes Kraftin 5-1, mutta sai lauantaina isänniltä tylyä kyytiä finaalissa lukemin 7-2. Nyt pyrkimys on pistää paremmaksi.