123 456 7890

Kerho 07 Akatemia päättää sarjakautensa lauantaina 3.10. klo 14.00 alkavassa ottelussa FC Kiistoa vastaan. Samalla Jouppilanvuoren tekonurmella pelattavassa ottelussa, hyvästellään toistaiseksi Kakkosen Pohjoislohko. Sekä SJK:n Akatemiana toimiva Kerho 07, että VPS:n farmiseura FC Kiisto, ovat jo varmuudella tippumassa ensi kaudeksi Kolmoseen. Pohjoislohkosta Kolmoseen tippuu myös Pietarsaaren Jaron reserviseura JBK.

Siten sarjataulukon kannalta ottelussa ei ole merkitystä. Ottelu on kuitenkin Pohjanmaan mini-derby ja panoksena on Kakkosen tasolla alueen herruus. Samalla kenties pieni nokittelu ensi kauden asetelmien suhteen.

Me keskitytään vain tähän otteluun ja pelaajat ovat harjoitelleet koko viikon hyvällä aseenteella ja kovaa. Meidän pelaajat taatusti haluavat voittaa kauden viimeisen ottelun ja näyttää osaamistaan. Teemme töitä edelleen pitkäjänteisesti ja peli kerrallaan. Muiden analyysien aika on vasta kauden jälkeen myöhemmin, kommentoi Akatemian johtaja Ossi Virta.

Kerho 07 ja Vaasan FC Kiisto ovat kohdanneet kauden aikana jo kahdesti aiemmin ja pelit ovat olleet äärimmäisen tiukkoja. Seinäjoella kesäkuussa pelatun ottelun Kerho 07 voitti 1-0 ja Vaasassa pisteet tasattiin maalittomalla tuloksella.

Kerhon pelaajista varmuudella on sivussa vain Tuomas Rintamäki, jonka varoitustili täyttyi viime pelissä. Muutamilla pelaajilla on pikkukolhuja ja ovat siten vielä kysymysmerkillä lauantain ottelusta.
B-juniori-ikäinen Onni Valakari sai viime ottelussa debyytin ja mukana oli myös nuorista Aatu Kujanpää.

Kerho 07 Akatemia – FC Kiisto, lauantaina 4.10. klo 14.00 Jouppilanvuoren tekonurmella.

Liput:
8 � (normaali)
5 � (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.

SJK kausikortit käyvät normaalisti myös kaikkiin Kerho 07 Akatemian kotiotteluihin.