123 456 7890

Kerho 07 Akatemia nappasi todella tärkeän ja komean voiton, kun se vieraili Oulussa OPS:n vieraana. Rasmus Karjalainen oli päivän sankari kahdella maalillaan ja hän aloitti maalinteon jo kymmenen minuutin pelin jälkeen. Jordi Lahnalakso tuplasi johdon vielä ensimmäisellä puoliajalla ja tauolle mentiin turvallisessa 2-0 johdossa. Toisella puoliajalla Karjalainen osui vielä toistamiseen ennen päätösvihellystä ja näin Akatemia otti kauden toisen vierasvoittonsa. Maali oli Karjalaiselle jo 12. Samalla Kerho nousi Kakkosen pohjoislohkossa 28 pisteeseen ja vain kahden pisteen päähän edellä olevasta OPS:sta. Voitto oli erittäin tärkeä ja se helpottaa kovasti asemia putoamisviivan yläpuolella. Myös maalisuhde parani merkittävästi.

OPS – Kerho 07 Akatemia 0-3 (0-2)
0-1 10 min Rasmus Karjalainen
0-2 28 min Jordi Lahnalakso
0-3 90 min Rasmus Karjalainen

Kokonaisuudessaan meidän puolustuspeli oli tänään todella tiivistä. Vastustaja ei päässyt maalipaikoille oikeastaan koko pelissä. Ensimmäisellä puoliajalla kaks-nollaan asti meidän pallollinen peli oli hyvää, mutta sen jälkeen ote hieman herpaantui ja tuli harhasyöttöäjä. Mutta mitä pidemmälle mentiin toisella puoliajalla, pystyimme kääntämään otteen, saimme hallinnan ja hyviä syöttökombinaatioita, kommentoi valmennusvastuun kantava Ossi Virta.

Tämä oli mielestäni ehjä ja tasapainen esitys, varsinkin puolustuspelin osalta. Teimme kolme pelitilannemaalia ja ne olivat kaikki komeita osumia. Tämä oli kuuden pisteen ottelu ja nyt voitolla saimme edellä olevaa OPS:aa kiinni. Kovat pelit kuitenkin jatkuu jo ensi viikonloppuna ja meidän pitää siihen vielä parantaa entisestään. Mutta kokonaisuutena on todella tyytyväinen ja hyvä fiilis nyt, päättää Virta Oulusta.

Ottelun parhaana palkittiin Kerhon Rasmus Karjalainen. Kaksi tähteä lähti niin ikään Kerhon matkaan ja ne pokkasi Jordi Lahnalakso. Kotijoukkueen Joni Leskelä sai yhden tähden.

Kerho 07 Akatemia: Paavo Valakari MV, Joonas Rantala, Rasmus Karjalainen (90› Jesse Sundman), Juho Kemppinen, Jordi Lahnalakso, Sami Viljanen, Joona Lautamaja, Arttu Aromaa, Jaakko Vihanta (81› Nikko Ruokangas), Janne Tuohisaari (78› Henri Jussila) ja Tuomas Rintamäki.

Kerho 07:n seuraava ottelu on putoamistaistelun kannalta äärimmäirsen tärkeä, sillä silloin kohdataan takana oleva GBK. GBK – Kerho 07 Akatemia pelataan Kokkolassa sunnuntaina 13.9. klo 18.30. Seuraava kotiottelu on sunnuntaina 20.9. ja silloin vieraaksi tulee FC YPA.

Rasmus Karjalainen on iskenut jo 12 maalia Kakkosessa tällä kaudella. Kuva Pasi Palo.