123 456 7890

Kerho 07 koki Kakkosen Pohjoislohkossa vasta toisen tappionsa tällä kaudella, kun TP-47 osoittautui sitä paremmaksi Seinäjoen Keskuskentällä perjantai-iltana pelatussa ottelussa. Edellisestä tappiosta ehtikin jo vierähtää tovi, sillä Kerho hävisi edellisen kerran PS Kemiä vastaan vieraskentällä sarja-avauksessa 27. huhtikuuta.

Kerho 07 – TP-47 0-3 (0-1)
0-1 13 min Jaakko Pyyny
0-2 65 min Francois Badji rp.
0-3 72 min Jaakko Pyyny

TP-47 osoitti olevansa kovempi joukkue mitä sarjataulukko kertoo ja tähän tietysti syynä joukkueen heikko alkukausi. Alun sekoilun jälkeen oikea tahti on nyt selvästi löytynyt ja tämä oli jo kolmas voitto torniolaisille putkeen. Maalisuhdekin näistä kolmesta ottelusta on huikea 12-3.

TP-47 oli varsinkin ottelun alussa selvästi Kerhoa edellä, heidän prässi toimi hyvin ylhäältä asti ja Kerho ei päässyt rakentelemaan peliään yhtään. Laidalla varsinkin Trayon Bobb oli todella vaarallinen pelaaja, vaikkakin Kerhon parhaana häntä vastaan pelasikin Timo Rauhala ja onnistui toimessaan hyvin.

Ensimmäiset 10 minuuttia pelistä oli hiukan hermostunutta, mutta sitä seuraavat puolituntia TP-47 vyörytti hyökkäyksiä Kerhon päätyyn jatkuvalla syötöllä. Ja varsinkin 13. minuutilla syntynyt johto-osuma vei pelihaluja kotijoukkueelta.
Vierailijoiden Jaakko Pyyny onnistui voittamaan melko helponnäköisesti Trayon Bobbin laidalta heittämässä keskityksessä Kerhon topparit ja iskee pallon sisään, ohi Tomas Karikkeen.

TP-47 saa pallon vielä maaliin toistamiseen ensimmäisen puoliajan lopussa, mutta avustavan lippu on pystyssä paitsion merkiksi.

Ensimmäinen puoliaika päättyy 0-1 vierailijoiden johtoon, eikä kotijoukkueella näyttänyt paria paikkaa lukuunottamatta kovin paljoa mahdollisuuksia taistella pisteistä.

Toisen puoliajan alkuun Kerho tekee yhden vaihdon, kun Juuso Simpanen jättää kentän ja A-juniori Jesse Sarajärvi tulee tuomaan vauhtia laidalle.

Kerho saa kuitenkin toisen puoliajan alussa pelin juonesta kiinni ja muutamaan kertaan Teemu Penninkankaan ja Stanislav Goldbergin ajatukset löytävät hyvin toisensa ja Penninkangas pääsee murtautumaan alueelle pallon kanssa vaarallisesti. Kulmapotkuja näistä kuitenkin vain tuloksena, eikä lyhyenä annetuista kulmista tahdottu sitten saada mitään aikaan.

54 minuutin jälkeen topparina pelannut A-juniori Joona Lautamaja joutuu tulemaan loukkaantumisen johdosta vaihtoon ja tilalle tulee vuotta nuorempi Joona Ala-Hukkala.

Kerhon paras maalipaikka syntyy reilun tunnin pelin jälkeen, kun Daniel Caumo pääsee tykittämään ja RoPS:sta farmisopimuksella TP-47:n mukana oleva Oskari Forsman torjuu. Jälkitilanteesta pallo saadaan vielä maaliviivalle asti, mutta Forsman poimii pallon varmasti näppeihinsä.

Samantien tapahtuu taas toisessa päässä ja juuri kentälle tullut Ala-Hukkala hipaisee vastustajan Daniel Wilsonia aivan rangaistusalueen rajalla, mies sukeltaa kohti alueen nurmea ja tuomari Niklas Kankkonen osoittaa pilkkua.

Pilkkua tulee antamaan Francois Badji ja vaikka Karike onkin tilanteessa hyvin mukana, uppoaa pallo verkkoon aivan hänen käsiensä ylitse. Tässä vaiheessa on 65 min pelattu ja 0-2 johto vieraille.

Maalin jälkeen Kerho vaihtaa keskikentälle kokeneen Ville Ylisen, joka organisoi keskikenttää hieman parempaan uskoon. Silti kaikki Kerhon yritykset kilpistyy, kuten koko pelin ajan, TP-47:n loistavasti pelaavaan puolustukseen.
Puolustuksen johtajana häärii TP-47:ssa pitkä Jarkko Lahdenmäki, joka on mukana farmisopimuksella RoPS:sta. Lahdenmäki voittaa kaikki puolustukseen tulevat pääpallot ja hän myös katkoo varmasti maata pitkin tulevat yritykset.

Torniolaiset kaunistelevat vielä numeroita ottelun lopulla 0-3:een, kun Jaakko Pyyny nostaa pallon ovelasti yli Kerho puolustuksen ja Karikkeen.

Kerhon parhaana palkitaan tappiosta huolimatta hyvän ottelun pelannut Timo Rauhala, kaksi tähteä annetaan Jaakko Pyynylle ja kolme menee vaaralliselle laiturille ja Guyanan maajoukkuemiehelle, Trayon Bobbille.

Seuraavan ottelun Kerho 07 pelaa Ylivieskassa, sunnuntaina 9.6. ja vastaan tulee kotijoukkue FC YPA.

Kerho 07: Tomas Karike, Teemu Penninkangas, Joona Lautamaja (54′ Joona Ala-Hukkala), Teemu Lukkari, Timo Rauhala, Juuso Simpanen (46′ Jesse Sarajärvi), Veli-Pekka Pajula, Stanislav Goldberg, Juuso Aalto (66′ Ville Ylinen), Mikael Muurimäki ja Daniel Caumo.

Timo Rauhala oli Kerho 07:n paras pelaaja tappio-ottelussa.