123 456 7890

Kakkosen länsilohkossa kaudella 2014 pelaava reservijoukkue Kerho 07, on sopinut neljä harjoitusottelua keväälle.

Joukkue koostuu pääosin omista nuorista lupauksista, sekä muutamasta kokeneemmasta SJK pelaajasta. Kauden aikana joukkue toimii myös edustuksen mukana vähemmän peliaikaa saaville näyttöpaikkana.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Max Peltonen, joka keskittyy jatkossa entistä enemmän juuri Kerho 07:n kehittämiseen. Peltonen valmentaa myös seuran U19 joukkuetta yhdessä Jorma Tuohisaaren kanssa.

Kerho 07:n treenipelit lähtee käyntiin 7.3. ja sen jälkeen melkein joka viikonloppu pelataan. Ajankohta on ajoitettu silleen että se ei mene A-junioreiden sarjan kanssa päällekäin, sillä pelaajia ei ole niin hirveästi. Ja myös edustuksella on oma otteluruuhkansa helmikuussa, kertoo Peltonen

Pelkkien Kerho 07:ssa pelaavien pelaajien osuus on kuitenkin aika pieni ja pelaajat ovat suurelta osin samoja jotka pelaa myös A-junnuissa. A-junnuilla on talvella menossa kuitenkin hyvä ja tärkeä sarja, joten siihen keskitytään täysillä. Osa edustuksen pelaajista saa tarvittaessa sitten peliaikaa myös Kerho 07:n mukana, Peltonen jatkaa.

Otteluita on mahdollisesti tulossa lisääkin, mutta tähän vaikuttaa juuri SJK U19 joukkueen SM-sarjakarsinnat sekä edustuksen mahdolliset jatkopelit Liigacupissa tai Suomen Cupissa.

Alla kaikki nyt sovitut ottelut, jatkossa otteluohjelmaa päivitetään Kerho 07:n pelilistaan.

Sovitut harjoitusottelut: *)
Pe 07.03. klo 18.50 Närpes Kraft – Kerho 07 Närpiö
La 15.03. klo 14.00 Kerho 07 – VIFK, Wallsport Areena
To 17.04. klo 18.00 Kerho 07 – Närpes Kraft, Jouppilanvuoren tekonurmi
La 19.04. klo 16.00 KPV – Kerho 07, Kokkola

*) Jutun kirjoittamisen jälkeen varmistui vielä yksi harjoitusottelu, joka pelataan jo helmikuussa.
Ke 26.2. klo 19.00 Kerho 07 – Sporting Kristina, Wallsport Areena

Max Peltonen toimii Kerho 07:n vastuuvalmentajana.

Kakkonen 2014

Sarja pelataan kolminkertainen sarja neljässä 10 joukkueen lohkossa. Lohkojen voittajat pelaavat pareittain kaksiosaiset nousukarsintafinaalit, joiden yhteistuloksilla voittajat nousevat Ykköseen kaudelle 2015. Kaksi joukkuetta nousee Ykköseen.

Jokaisen Kakkosen lohkon sijalle 9. ja huonommin sijoittuneet joukkueet putoavat suoraan Kolmoseen kaudeksi 2015. Lisäksi Kolmoseen putoaa kaikkien Kakkosen lohkojen huonoiten pelannut sijalle 8. sijoittunut joukkue. Kaikkiaan 9 joukkuetta putoaa.

Kerho 07 pelaa Kakkosen läntisessä lohkossa, jossa on Kerhon lisäksi FC Hämeenlinna, Vasa IFK, Närpes Kraft, Å;bo IFK, Ilves-Kissat, Maskun Palloseura, Pallo-Iirot, Sporting Kristina ja TPV.

Kausi alkaa huhtikuussa ja sarjan otteluohjelmat julkistetaan viimeistään helmikuussa.