123 456 7890

Kerho 07 Akatemia matkustaa torstaina 18.6. Kokkolaan, missä se kohtaa klo 18.30 alkavassa ottelussa Kakkosen Pohjoislohkoa johtavan KPV:n. Kerho 07 Akatemia on lohkossa kolmantena, vain kahden pisteen päässä KPV:sta. Välissä on OPS tasapisteissä Kerhon kanssa, mutta heillä on maalisuhde kahdella maalilla parempi. Akatemialla olisi siten voitolla mahdollisuus nousta jopa koko lohkon piikkipaikalle.

KPV isännöi Kerhoa jo kauden avausottelussa huhtikuussa. Silloin pisteet tasattiin 1-1 (1-1) tuloksella. Tuo onkin toistaiseksi ollut Kerhon ainoa vieraspiste tällä kaudella, sillä vaikka kaikki kotiottelut on voitettu, on vieraissa tullut niukkoja tappioita. Nyt hommaan lähdetään hakemaan ennakkoluulottomasti muutosta.

Akatemia voitti sunnuntaina kotikentällään FC Kiiston ja tuo ottelu oli samalla uusi alku joukkueessa, kun Akatemian johtajaksi tullut Ossi Virta kantoi ensimmäistä kertaa valmennusvastuun. Torstain otteluun on valmistauduttu tällä viikolla huolella.

Viime ottelun jälkeen ensin palauteltiin, sitten katseltiin videoilta hyökkäyspelaamistamme ja harjoiteltiin niistä opittuja asioita käytännössä. Huomenna käymme vielä läpi puolustuspelaamista ja tilanteiden vaihtoja – sekä videolta että harjoituskentällä, kommentoi Akatemian johtaja Virta.

Vastassa on torstaina kokeneita ja rutinoituneita pelaajia. Vastustaja on hyvä ja sitä pitää kunnioittaa, mutta missään tapauksessa sitä ei tarvi pelätä. Kun teemme niitä asoita mitä olemme harjoitelleet, uskon että pärjäämme hyvin ja saamme Kokkolasta hyvän tuloksen, Virta jatkaa.

Kokkolassa Kerho saa vastaansa tuttuja pelimiehiä, sillä Aki Sipilä, Timo Rauhala ja Kim Palosaari ovat kaikki entisiä SJK:n ja Kerho 07:n pelaajia. KPV:ssä pelaa myös muita kovia pelimiehiä, kuten Dawda Bah, Patrick Byskata ja Henri Myntti, joilla kaikilla on pitkä kokemus Veikkausliigasta. KPV on vahva joukkue, jolla on vain yksi tavoite kauteen – nousu Ykköseen.

Akatemialla on terveystilanne tällä hetkellä taas asteen parempi, kun Sami Viljanen ja Janne Tuohisaari ovat jälleen käytettävissä. Emil Lidman on kuitenkin vielä maajoukkueen mukana Baltic Cupissa ja loukkaantumisen johdosta sivussa on edelleen Jordi Lahnalakso.

Arttu Aromaalla on viimeinen päivä armeijaa samaisena torstaina ja mies matkustaa suoraan kotiutuksesta Kokkolaan ja mukaan tähän otteluun. Edustuksen pelaajista viime sunnuntaina mukana ollut Jesse Sarajärvi on taas Kerhon mukana ja todennäköisesti pelaa jälleen 45 minuuttisen, toivottuaan pitkästä loukkaantumisesta. Kerhon mukana tällä viikolla on harjoitellut myös puolustaja Cedric Gogoua, sillä hän on pelikiellossa Veikkausliigassa. Hän kärsii tuon pelikiellon keskiviikkona, kun SJK kohtaa vieraskentällä HJK:n ja hän on siten käytettävissä torstaina Kerho 07 Akatemian ryhmässä.

Kärkikamppailu, KPV – Kerho 07 Akatemia torstaina 18.6. klo 18.30, Kokkolan Keskuskentän nurmella.

Kerho 07 Akatemia juhli voittoa FC Kiistosta sunnuntaina. Kuva Pasi Palo.