123 456 7890

Sekä Kerho 07:n että SJK U19 joukkueen kausi alkaa tulla kohti loppuaan ja pelejä on molemmilla tämän viikonlopun ottelut mukaan laskettuna enää kolme jäljellä. Alla molempien joukkueiden otteluennakkoa.

Kerho 07 isännöi Sportingia Ylistarossa lauantaina

Kerho 07 pelaa jo kauden toisen kotiottelunsa poikkeuksellisesti Ylistaron kentällä ja isännöi siinä Sporting Kristinaa. Kakkosen länsilohkon ottelu alkaa lauantaina 20.9. klo 16.00.

Veikkaan että Sporting tulee peliin taas tiukasti puolustaen, kuten he ovat tehneet kahdessa aiemmassa kohtaamisessa. Meillä oli hyvä peli viimeksi Närpiössä ja jos jatketaan siihen malliin, niin uskon että Sportinginkin puolustus joutuu antautumaan meidän edessä, kommentoi tulevaa ottelua Kerho 07:n kapteeni Aki Sipilä.

Ottelu on samalla kauden toiseksi viimeinen kotiottelu ja tämä mukaan laskettuna pelejä on enää kolme jäljellä koko kaudesta.

Lauantain vastustaja Sportingin tippuminen Kolmoseen on jo varmistunut muutama kierros sitten ja joukkue löytyy lohkon viimeiseltä sijalta. Kerho 07 puolestaan varmisti sarjapaikkansa viime ottelussa Kraftin vieraana komealla 2-5 voitolla ja omaa vielä viimeisissä otteluissa mahdollisuuden kammeta itsensä mukaan kärkikolmikkoonkin. Joka tapauksessa Kerho haluaa päättää kauden hyvään loppurypistykseen ja voittoa lähdetään hakemaan Ylistaron kentältä lauantaina.

Mukaan Kerho saa kovan joukkueen, kun Kalle Taimi palaa pelikiellosta puolustukseen, Arinse Uade on käytettävissä ja samoin armeijassa parhaillaan olevat pelimiehet. Myös Sami Viljanen on toipunut täyteen pelikuntoon ja on näillä näkymin mukana lauantaina.

Kerho 07 – Sporting Kristina Ylistaron kentällä lauantaina 20.9. klo 16.00.
Liput: 8 / 5 euroa, SJK:n kausikortit käy normaalisti.

Kilun kioski palvelee ottelussa ja syystarjouksella makkarat ja kahvit lähtee vain yhdellä eurolla kappale! Tervetuloa viihtymään Ylistaron kentälle Kakkosen otteluun!

Tuomas Lähdesmäki (vas.) ja Elias Ahde (oik.) ovat olleet Kerho 07:n kantavia voimia tällä kaudella. (Kuva Pasi Palo)

SJK U19 matkaa sunnuntaiksi Tampereelle

Vähiin käy myös A-nuorten SM-sarjaottelut, kun SJK U19 matkustaa kauden kolmanneksi viimeiseen otteluun Tampereelle, Ilves U19:sta vieraaksi. Ottelu potkaistaan Tampereella käyntiin sunnuntaina 21.9. klo 16.00, eli täsmälleen samaan aikaan kuin SJK edustus isännöi Keskuskentällä Turun Palloseuraa Veikkausliigakamppailussa.

A-nuorten SM-sarja on ollut huikean tasainen ja jokainen joukkue on pystynyt tekemään kiusaa toisilleen, eikä varsinaisia ennakkosuosikkeja ole ollut. SJK:lla ei mitaleille enää mahdollisuuksia kuitenkaan ole. Sarjasta ei myöskään voi tippuakaan ja kaikki joukkueet osallistuvat viime talven tapaan SM-karsintasarjaan, kuluvan kauden lopputuloksista huolimatta.

Siten SJK U19 onkin antanut peliaikaa erityisesti nuoremmille A-junioreille ja vielä B-ikäisille pelaajille. He ovat kuitenkin niitä jotka pelaavat kyseistä sarjaa toivottavasti myös ensi kaudella. Vanhimmat ja kokeneimmat ovat pelanneet pääosin Kerho 07:n mukana miesten Kakkosta.

Voittoa SJK lähtee kuitenkin Tampereelta hakemaan – kuten aina ja muistissa on Seinäjoella kesäkuussa pelattu ottelu, jossa SJK oli peräti 4-1 luvuin parempi. Noinkin suurinumeroinen voitto on kuluvassa sarjassa melkoinen harvinaisuus, siksi tiukkoja jokainen ottelu on ollut.

Ilves U19 – SJK U19 Tampereella sunnuntaina 21.9. klo 16.00.

SJK U19 kohtasi viime viikonloppuna HJK:n Ylistaron kentällä. (Kuva Pasi Palo)