123 456 7890

Kerho 07 nappasi maukkaan vierasvoiton Kakkosen länsilohkossa, kun se kohtasi Tampereen Tammelassa isäntäjoukkue Ilves-Kissat. Illan sankari oli A-juniori Elias Ahde, joka osui kahdesti ja järjesteli avausosuman Aki Sipilälle. Kerholle voitto oli tärkeä, sillä peliesitykset ovat ollee hyviä kaikissa viime otteluissa, mutta tulosta ei ole silti saatu. Nyt ketsuppipullo aukesi kunnolla.
Kerho oli myös matkassa erittäin nuorella ryhmällä, sillä pelkästään avauksessa oli kuusi omaa A- tai B-junioria. Vaihdosta saatiin vielä yksi lisää.

Ilves-Kissat – Kerho 07 0-3 (0-2)

0-1 26 min Aki Sipilä

0-2 35 min Elias Ahde

0-3 51 min Elias Ahde

Jo oli aikakin ottaa voitto, kun miettii noita esityksiä mitä meillä on ollut, sanoo Kerhon vastuuvalmentaja Max Peltonen välittömästi onnitteluiden jälkeen.

Kerho aloitti ottelun hyvin ja Elias Ahteella oli parikin läpiajotilannetta Janne Tuohisaaren ja Arttu Aromaan tarjoiluista.

Positiivinen alku, kontrolloitiin peliä ja luotiin tilanteita. Heidän fyyysiset hyökkääjät pääsi välillä vastaiskuista vähän vääntämään ja kääntämään ja saivat erikoistilanteista paikkoja. Sivuvapareita ja kulmia, mutta ei mitään vaaraa, kertoo Peltonen.

Aki Sipilä pääsi iskemään ottelun avausosuman komean kuvion jälkeen, kun noin puolituntia oli pelattu. Jyri Hietaharju löysi siinä ensin alhaalta Janne Tuohisaaren, joka oli ehtinyt boksin kulmalle. Hän jatkoi toiselle laidalle Elias Ahteelle, joka puski pallon maalin eteen Sipilälle ja tämä jatkoi pallon maaliin.

Toinen maali lähti jälleen kapteeni Hietaharjun oivalluksesta, kun Jylppy huomasi Ilves-Kissojen maalivahti Tuomas Karjanlahden liian kaukana maalistaan ja nosti pallon kohti maalia. Karjanlahti sai kuitenkin hieman näppejään väliin ja pallo tippui hänen selkänsä taakse. Elias Ahde oli ensimmmäisenä paikalla ja tuikkasi 2-0 johtomaalin sisään. Sama mies iski myös loppuluvuiksi 3-0 ja Kerho nappasi maukkaan vierasvoiton.

Toisen puoliajan alussa ensimmäinen vartti oli meille vaikea. Siinä oli vastustajan paras hetki päästä peliin mukaan. Tehtiin helppoja virheitä, mutta Luis Fernando oli mies paikallaan siinä vaiheessa. Kun sitten pääsimme yli sen vaiheen, aloimme päästä vastustajan linjan taakse ja väleihin. Tuhlailtiin siinä paikkoja. Olisi voitu iskeä enemmänkin maaleja. 3-0:n jälkeen peli oli taputeltu ja voitiin pelata luottavaisina loppuaika. Ilves-Kissat kuitenkin yritti nöyrästi loppuun saakka. Hieno ja tärkeä voitto meille, päättää Peltonen.

Kerhon Elias Ahde palkittiin ansaitusti ottelun parhaana ja kaksi tähteä meni Kerhon kapteeni Jyri Hietaharjulle. Yksi tähti meni kotijoukkueen Juha Veijoselle.

Seuraavan kerran Kerho on tositoimissa viikonpäästä torstaina 26.6. kun se vierailee Hämeenlinnan Kaurialan kentällä ja kohtaa siellä isäntäjoukkue FC Hämeenlinnan.

Kerho 07: Luis Fernando MV, Pavle Milosavljevic, Kalle Taimi, Joonas Sundman, Jaakko Vihanta, Arttu Aromaa, Jyri Hietaharju, Janne Tuohisaari, Aki Sipilä (77′ Niko Laaksonen), Tuomas Lähdesmäki (67′ Miika Korpela) ja Elias Ahde.

Elias Ahde oli päivän sankari Kerho 07:n paidassa.