123 456 7890

Kerho 07 isännöi Seinäjoen Keskuskentällä Vasa IFK:ta kuumassa Pohjanmaan paikalliskamppailussa huomenna torstaina klo 18.30.

Entisen SJK valmentaja Tomi Kärde Kärkkäisen luotsaama VIFK on tällä hetkellä Kakkosen länsilohkossa ykkösenä ja havittelee tosissaan nousua Ykköseen.

Kerho 07 puolestaan otti viime viikonloppuna komean 5-2 voiton Rauman Pallo-Iiroista ja nuori hyökkääjä Elias Ahde teki tuossa ottelussa uransa ensimmäisen miesten sarjojen hattutempun.

Joukkueet kohtasivat aiemmin Vaasan Kaarlen kentällä alkukaudesta ja tuolloin VIFK oli tylyin 5-0 luvuin parempi. Siinä pelissä Kerholla meni oikeastaan kaikki vikaan ja nyt haetaan revanssia tosisaan.

Hampaankoloon jäi viime matsissa. VIFK:lle ei ole koskaan kiva hävitä, eikä varsinkaan noin rumasti, joten lähdetään makselemaan kalavelkoja huomenna. Kuuma keliä on ainakin luvattu ja se varmasti tuo oman elementtisä peliin. Uskoisin kuitenkin että se sopii meille paremmin, arvelee Kerho 07:n keskikentän työmyyrä Aki Sipilä.

Ollaan hyvin pelattu tähänkin asti koko kausi, mutta viime ottelussa Raumalla kaikki kyllä napsahti hienosti kohdilleen. Toivottavasti jatketaan siitä mihin siellä jäätiin, Sipilä päättää.

Myös VIFK on huimassa vireessä juuri nyt, sillä mm. viime ottelussa he kaatoivat Å;IFK:n selvin 4-0 luvuin ja nousivat sarjan piikkipaikalle. Heiltä kuitenkin puuttuu torstain ottelusta mm. kapteeni Artur Lemanowicz ja viime ottelussa korttitilinsä täyteen saanut Joa Södegå;rd. Aiemmin loukkaantuneena ollut nuorten maajoukkuepelaaja Joonas Vahtera on jo palannut treeneihin, mutta vielä ei ole tiedossa onko mies mukana torstaina.

Myös Kerho 07 joutuu peliin ilman kapteeniaan, sillä Jyri Hietaharjun korttitili täyttyi Raumalla pelatussa ottelussa. Kerho 07 saanee kuitenkin vahvistuksia mukaan SJK:n riveistä ja kaikki pelaajat jotka eivät pelanneet edustuksen mukana Lahdessa, ovat käytettävissä tässä ottelussa.
Omista pelaajista ainoastaan Sami Viljanen on edelleen sivussa.

Huippukamppailu on luvassa ja Pohjanmaan derbyssä ei kumpikaan halua ainakaan hävitä.
Kerho 07 – VIFK torstaina 10.7. klo 18.30 Seinäjoen Keskuskentällä.

Tervetuloa!

Liput:
8 (normaali)
5 (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.
SJK kausikortit käyvät normaalisti myös kaikkiin Kerho 07:n kotiotteluihin.

Myös kahvi- ja makkaranmyyntikoju palvelee normaalisti.

Kerhon Aki Sipilä on valmis kuumaan kamppailuun.