123 456 7890

Kerho 07 ei kyennyt pistämään kampoihin Kokkolan Palloveikoille hyvästä alusta huolimatta vaan hävisi Kakkosen Pohjoislohkon ottelun lukemin 1-4. Kentän valtiaana hääräsi tällä kertaa Veikkausliigan maalikuninkuudenkin taannoin voittanut Henri Myntti, joka iski vierailijoille kaksi maalia.

Kerho 07 – KPV 1-4 (1-2)
03 min 1-0 Stanislav Goldberg
23 min 1-1 Henri Myntti
43 min 1-2 Samu Laitinen
50 min 1-3 Henri Myntti
89 min 1-4 Washilly Tshibasu

Ottelu alkoi kotijoukkueen osalta todella räväkästi, kun jo kolmannella minuutilla energisesti esiintynyt Juuso Aalto pelasi vapaapotkun nopeasti ja lyhyenä Stanislav Goldbergille, joka tälläsi pallon komeasti etukulmasta sisään kokkolalaisten maalivahdin Joonas Myllymäen katsoessa vierestä.

KPV oli onnistua ensimmäisen kerran jo 18. minuutilla, kun Myntti pääsi puskemaan avopaikasta. Kerhon veräjänvartija Tomas Karike oli kuitenkin vielä etevämpi torjuen lähentelyt komeasti. Viitisen minuuttia myöhemmin Karike oli kuitenkin voimaton Myntin edessä. Noin kaksi ja puolimetrinen Myntti veti ensin pallon tolppaan ja kaikkien muiden lopetettua syystä tai toisesta pelaamisen sama mies kävi viimeistelemässä karat sisään.

Hengähdystauolle oltiin jo siirtymässä tasatilanteessa, mutta KPV iski vielä toistamiseen. Oulun Palloseurassa kautensa aloittanut Washilly Tshibasu nousi vasemmalta laidalta ylös ja keskitti namupassin suoraan Samu Laitisen päähän, joka ei moisesta paikasta erehtynyt.

Toinen puoliaika alkoi kotijoukkueen kannalta yhtä karmeasti kuin ensimmäinen loppui. Ville Ylinen yritti pelastaa Myntin vedon maaliviivalta ja hetken peli vielä jatkuikin, kunnes päätuomari Kadar Levente sai avustavalta kehoituksen viheltää maali hyväksytyksi.

Kerhon päävalmentaja Max Peltonen yritti herätellä joukkuettaan tunnin paikkeilla vaihtamalla Juuso Simpasen ja Eetu Takalan sisään, mutta vaikka paikkoja jonkun verran luotiinkin niin maaliin asti pelivälinettä ei saatu enää toimitettua. Aki Sipilällä oli toisella puoliajalla parikin loistavaa paikka kaventaa, mutta viimeistelyt päätyivät joko Myllymäen käsiin tai Keskuskentän tuuliin. Kerho joutui myös pelaamaan lopusta yli 20 minuuttia alivoimalla, kun virolaislaituri Goldberg sai lonkan alueelle kovan osuman.

Kotijoukkueen kiri ei siis lähtenyt koskaan kunnolla käyntiin ja niinpä Tshibasu kävi vielä kaunistelemassa minuutti ennen loppua kulman jälkeisestä vastahyökkäyksestä vierailijoille neljännen maalin. Näin KPV haki Seinäjoelta itselleen todella tärkeät vieraspisteet yrittäessään nousta putoamisviivan paremmalle puolelle.

Raati jakoi kolme tähteä Henri Myntille, kaksi sakaraista Aki Sipilälle ja yhden taivaankappaleen Joonas Myllymäelle. Kerhon pelit jatkuvat jo muutaman päivän päästä, kun PS Kemi saapuu pitkästä aikaa Lakeuksille. Ottelu pelataan tiistaina 18.6. ja se alkaa klo 18.30. Tervetuloa!

Kerho 07: Tomas Karike, Teemu Penninkangas, Teemu Lukkari, Joona Lautamaja (46. Aleksi Ahde), Jesse Jääskeläinen (59. Eetu Takala), Ville Ylinen, Aki Sipilä, Stanislav Goldberg, Juuso Aalto (59. Juuso Simpanen), Jesse Sarajärvi, Kim Palosaari.

Penkillä: Tuomas Karjanlahti, Roope Takala, Samir Bouroussi.
Keltaiset: Aki Sipilä