123 456 7890

Kerho 07 ei kyennyt vieläkään vastaamaan Henri Myntin heittämään haasteeseen vaan kaatui kokkolalaisen jätin kahteen puskumaaliin. Voitollaan KPV nousi jo kolmen pisteen päähän seitsemännellä sijalla olevasta Kerhosta.

KPV – Kerho 07 2-1 (1-0)
30 min 1-0 Henri Myntti
52 min 1-1 Tuomas Lähdesmäki
84 min 2-1 Henri Myntti

Ottelun alku viivästyi reilulla puolella tunnilla ja se myös siirrettiin Kokkolan Keskuskentältä Santahaan tekonurmelle, sillä kova ukkosmyrsky toi tullessaan melkoisen kaatosateen ja Keskuskenttä lainehti pelikelvottomana.

Myös tekonurmi lainehti vedestä ja ottelu meinattiin peruuttaa kokonaan. Sade kuitenkin taukosi ja ottelu päätettiin pelata

Kentän liukkaus aiheutti aluksi tepposensa molemmille joukkueille ja peli meinasi mennä luisteluksi. Silti kenttä on sama kaikille ja peli olikin melko tasaista vääntöä.

Pelin hallinta kuitenkin siirtyy kotijoukkueelle vähitellen mutta Kerhon puolustus kuitenkin hoitaa tilanteet mallikkaasti.

Parinkymmenen minuutin jälkeen Joakim Jans on joutunut Kerhon maalilla jo useampaan kertaan torjuntatoihin.
Kerho kuitenkin kääntää pelin hallinnan itselleen ja Jesse Sarajärvi keskittää komeasti kohti vapaana olevaa Kim Palosaarta. KPV maalissa kuitenkin entinen SJK maalivahti Aki Lyyski on varma ja nappaa keskityksen ennen kuin se ehtii hyökkääjälle.

Vastahyökkäyksestä KPV saa kuitenkin kulman ja tuosta kulmasta joukkueen pelaajavalmentaja Henri Myntti nousee omiin korkeuksiinsa ja puskee pallon maaliin.

Maalin jälkeen ottelu siirtyy Kerhon hallintaan, mutta KPV:n vastahyökkäksistä laitetut pitkät pallot tuottavat hankaluuksia Myntin voittaessa ne järjestään.

Vielä ennen puoliaikaa Kerho saa parikin paikkaa, mutta ottelussa mennään tauolle kotijoukkueen 1-0 johdossa.

Toisen puoliaika alkaakin Kerho 07:n komennossa ja pian nähdään tasoituskin, kun vasta 16-vuotias Tuomas Lähdesmäki iskee jo uransa toisen Kakkosen maalinsa ja vielä toisessa peräkkäisessä ottelussa.
Juuso Aalto toimii kapellimestarina ja hän laittaa pystypallon liukkaalle Lähdesmäelle, joka nostaa pallon yli Aki Lyyskin.

Maalin jälkeen tunteet hieman kuumenevat, mutta peli etenee tasaisissa merkeissä.
Kerho saa useamman vedon aikaiseksi vapaapotkuista ja keskityksistä, mutta maaliin asti palloa ei saada.

Ja kun maalia ei synny, iskee kotijoukkue voittomaalin aivan ottelun loppupuolella. Jälleen Myntti dominoi kulmapotkussa ilmatilaa ja puskee maalin, kun peliä on pelattu jo 85 minuuttia.

Kirvelevä takaisku ja vaikka Kerho lopussa saakin melkoisen paineen KPV maalille ja jopa Jans nousee kulmatilanteessa mukaan, jää pisteet Kokkolaan ja pettynyt Kerho matkustaa kohti Seinäjokea.

Kauaa ei ehdi kuitenkaan tappiota jäädä märähtimään, kun jo lauantaina Kerho 07 matkustaa Kemiin, sarjaa johtavan paikallisen PS Kemin vieraaksi. Tuo ottelu alkaa klo 16.00.

Kerho 07: Joakim Jans, Joona Lautamaja, Teemu Lukkari (89. Eetu Takala), Kalle Taimi, Jesse Jääskeläinen, Ville Ylinen (71. Mikael Muurimäki), Tuomas Lähdesmäki, Stanislav Goldberg, Juuso Aalto, Jesse Sarajärvi (67. Samir Bouroussi), Kim Palosaari

Penkillä: Paavo Valakari, Tuomas Rintamäki
Keltaiset: Ville Ylinen