123 456 7890

Samir Bouroussi, Antti Viita ja Roope Takala ovat allekirjoittaneet pelaajasopimukset Kakkosessa pelaavan Kerho 07:n kanssa.

Seinäjoen Jalkapallokerhon reservijoukkueena toimivan Kerho 07 pelaajisto koostuu pääosin SJK:n junioripelaajista sekä muutamista edustusjoukkueen pelaajista. Lisäksi mukana on pelaajia joilla on sopimus Kerho 07:n kanssa.

Viime kaudella SJK paidassa U19 SM-sarjaa pelanneet, vuonna 1994 syntyneet puolustajat Roope Takala ja Antti Viita ovat oman juniorityön kasvatteja ja molemmat ovat pelanneet talven harjoitusotteluissa paljon ja olleet niissä myös tärkeissä rooleissa.

Vuonna 1990 syntynyt hyökkäävä keskikenttäpelaaja Samir Bouroussi taas on alunperin TP-Seinäjoen kasvatti, joka on ollut mukana SJK:n pelaajaringissä sen perustamisesta alkaen. Viime kaudella Bouroussi pelasi Kerho 07:n paidassa yhteensä 17:sta Kakkosen ottelussa, onnistuen näissä maalinteossa kolmasti. Tänä talvena hän on ollut harjoitusotteluissa Kerhon tehokkaimpia pelaajia, kolmella maalilla ja muutamalla maaliin johtaneella syötöllään.

Roope ja Antti ovat olleet SJK junnuja ja tulleet läpi koko setin. Meillä on selkeä pelaajapolku olemassa ja he ovat sen tuotoksia. Molemmat olivat tärkeitä pelaajia jo A-junioreissa viime vuonna ja nyt molemmilla on aika ottaa askel miesten futikseen kovassa Kakkosdivarissa. Molemmissa on siihen ainesta ja he ovat valmiita astumaan taas kohti seuraavia askeleita, kommentoi Kerho 07 vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Bouroussi on ollut mukana taas jo muutaman vuoden ja on myös omia kasvatteja. Hän haluaa tulla koko ajan paremmaksi pelaajaksi ja tekee paljon töitä sen eteen. Kentällä hän on yllätyksellinen pelaaja, joka voi muuttaa pelin kuin pelin omalla panoksellaan, jatkaa Peltonen.

Kerho 07 pelaa Kakkosen länsilohkossa ja sarja alkaa Ilves-Kissojen vieraana 27.4. Tampereella.

Sitä ennen Kerho pelaa vielä ainakin kaksi harjoitusottelua, kun se kohtaa ensin Närpiön Kraftin Seinäjoella Joupiskan kentällä torstaina 17.4. klo 19.00 ja KPV:n Kokkolassa lauantaina 19.4. klo 16.00.

Taitava Bouroussi on ehtinyt pelata myös SJK edustuksessa.