123 456 7890

Kerho 07 kävi aurinkoisena lauantaipäivänä Oulussa Tervareiden vieraina ja kotiintuomisiksi mukaan tarttuivat maistuvat kolme sarjapistettä. Näiden pisteiden ansiosta Seinäjoen Jalkapallokerhon farmijoukkue nousi Kakkosen Pohjoislohkossa piikkipaikalle, joka kuitenkin huomisen VIFK:n ja FC YPA:n välisen ottelun jälkeen muuttuu kakkossijaksi. Alkukausi on kuitenkin sujunut joukkueelta loistavasti ja tänäänkin debyyttinsä Kakkosessa suorittivat omista junnuista koko pelin pelannut Joonas Ala-Hukkala sekä vaihdosta sisään tullut Elias Ahde.

Tervarit – Kerho 07 1-3 (0-2)
24 min 0-1 Juuso Aalto
29 min 0-2 Juuso Aalto rp.
61 min 1-2 Tochukwu Jerome Ogbuefi
70 min 1-3 Stanislav Goldberg

Kerho 07 aloittaa pelin vahvasti ja jo reilun 10 minuutin pelin jälkeen Mikael Muurimäki pelataan yksin läpi, mutta maalivahti tulee hyvin vastaan ja veto menee hiukan leveäksi taka-alakulmasta.

Kerho 07 rakentaa peliä keskikentän ja vasemman laidan kautta, missä varsinkin Teemu Penninkankaan ja Juuso Aallon yhteistyö on tehokasta.

Sama kaksikko rakentaa ottelun avausmaalin vain 24 minuutin pelin jälkeen, kun Penninkangas ensin vie pallon lähes kulmalipulle, antaa sen mukaan nousseelle Aallolle ja tämä leikkaa keskelle kohti vastustuajan maalia. Nopea seinäsyöttö Juuso Simpasen kanssa ja Aalto tällää pallon aivan putken alle voimalla pilkun kohdilta. Hyvä pelattu maali.

Ottelun parhaana palkittu Aalto on asialla pari minuuttia myöhemmin, kun hänet kaadetaan rangaistusalueella juuri kun hän on ohittamassa viimeistä puolustajaa. Pallo pilkulle ja siitä pallo myös varmasti sisään.

Kerholla on paikka mennä jo kolme nolla johtoon vielä ennen puoliaikaa, kun kentän kuningas Juuso Aalto vapauttaa Penninkankaan läpi rangaistusalueelle. Penninkangas leikkaa sisään ja ohittaa jo maalivahdinkin, mutta Tervareiden puolustaja pelastaa pallon maaliviivalta hienosti.

Puoliajalle mennään Kerhon ansaitussa johdossa.

Vaikka Tervareiden kunto alkaa selvästi väsähtää Kerhon pallonsiirtelyssä, onnistuu kotijoukkue iskemään tunnin pelin jälkeen 1-2 kavennuksen vastaiskusta. Tervareiden laitapelaaja pääsee nousemaan oikealta laidalta nopeasti yksin läpi ja maalin edessä odottaa Tervareiden parhaana palkittu Tochukwu Ogbuefi. Vahvana pelaajana hän suojaa aivan maalinedustalla palloa Kerho puolustajat selkänsä takana ja kääntyy nopeasti ja ampuu pallon ohi Kerho maalivahti Tomas Karikkeen.

Tervarit saa kavennuksesta hieman lisää virtaa, mutta Kerho katkaisee selkärangan Stanislav Goldbergin komealla sooloesityksellä. Goldberg pääsee vapaasti pallon kanssa rangaistusalueelle ja laukoo vasemmallaan aivan sen kulmalta voimalla pallon takakulmaan.

Tämä komea osuma lopettaa käytännössä pelin ja loppu onkin pallon siirtelyä ja vihellyksen odottelua.

Voitolla Kerho 07 nousi Kakkosen Pohjoislohkon kärkeen ja erityisen ilahduttavaa joukkueen otteissa on nuorten pelaajien esiinmarssi. Sillä tässäkin ottelussa Kakkosessa teki debyyttinsä kaksi nuorta omaa kasvattia ja yhteensä A-juniori tai jopa nuorempia pelaajia, oli mukana viisi. Muutenkin joukkueen keski-ikä on lähellä 18:sta, vaikka mukana oli kokeneet Ville Ylinen ja Mikael Muurimäki.

Seuraava ottelu Kerho 07:lla onkin Seinäjoen Keskuskentällä ensi perjantaina 31.5. klo 18.30 ja silloin isännöidään rutinoitunutta Kakkosen joukkuetta, eli TP-47 Torniosta. Tervetuloa kaikki kannustamaan Kerho 07:aa voittoon.

Kerho 07: Tomas Karike, Teemu Penninkangas, Teemu Lukkari, Joona Ala-Hukkala, Joona Lautamaja, Ville Ylinen, Juuso Simpanen (71. Aleksi Ahde), Stanislav Goldberg, Veli-Pekka Pajula (81. Samir Bouroussi), Juuso Aalto, Mikael Muurimäki (86. Elias Ahde)