123 456 7890

Kakkosen länsilohkoon valmistautuva Kerho 07 pelaa tänä sunnuntaina ja maanantaina tuplatreenimatsit, kun se kohtaa ensin sunnuntaina Wallsport Areenalla klo 14.00 samassa lohkossa pelaavan Rauman Pallo-Iirot ja maanantaina kohdataan Lapuan Patruuna Areenalla isäntäjoukkue Virkiä.

Omien Kakkosen pelaajien lisäksi mukana nähdään otteluissa pelaajia SJK edustuksen ringistä sekä lauantaina omaa U19 SM-karsintasarajaansa pelaavia SJK U19 joukkueen nuoria pelaajia.
Varsinkin sunnuntain kotipelissä edustuksen pelaajia on mukana useampia ja maanantaina taas mukaan lähtee nuoria pelaajia.

Kerho 07:n vastuuvalmentaja Max Peltonen ohjeistamassa pelaajiaan tauolla talven aiemmassa harjoitusottelussa Närpiössä.

Onko Pallo-Iirot myrskyn kourissa?

Seinäjoelle sunnuntaina saapuva Rauman Pallo-Iirot, näyttäisi ulospäin olevan tällä hetkellä pienen sisäisen myrskyn kourissa, sillä valmentajaksi tälle kaudelle palkatun Hannu Tourun metodit eivät ole ilmeisesti miellyttäneet kaikkia vanhoja pelaajia ja joukkueesta on muutama pelaaja purkanut pelaajasopimuksensa ja lähtenyt mieluummin alempiin sarjoihin pelaamaan.

Touru on kuitenkin useita mitaleja voittanut pitkänlinjan kokenut valmentaja, joka taatusti tietää mitä haluaa ja hän myös vaatii pelaajiltaan paljon. Seinäjoelle tuleva Pallo-Iirot on siten kurinalaisesti sekä fyysisesti kovaa pelaava joukkue, joka tarjoaa hyvän testin Kerhon joukkueelle.

Viime kaudella Pallo-Iirot sijoittui kovassa länsilohkossa kolmanneksi, tasapisteissä toisena olevan TPV:n kanssa. Tälle kaudelle Pallo-Iirot on vahvistunut entisestään ja seuran tavoitteena onkin sarjanousu Ykköseen.

SJK edustuksen Jussi Aalto on Pallo-Iirojen kasvatti ja miehen isoveli Iiro, pelaa edelleen joukkueessa. Myös viime kaudella Kerho 07:ssa pelannut Juuso Aalto on Pallo-Iiroista lähtöisin.

Onko SJK hyökkääjä Jussi Aalto sunnuntaina mukana kohtaamassa kasvattajaseuraansa, sekä omaa isoveljeään?

Virkiä haluaa Kakkoseen

Esa Eteläahon, sekä entisen SJK hyökkääjä Juha Eteläahon valmennuksessa Kolmoseen valmistautuva Lapuan Virkiä, haluaa nostaa seuran takaisin Palloliiton sarjoihin.

Viime kaudella Virkiä jäi Kolmosessa lohkossaan kuudenneksi vaikka edelliskaudella se taisteli vielä Kerho 07:n kanssa vahvasti sarjanoususta Kakkoseen.

Seurassa tehtiin kuitenkin strateginen päätös rakentaa joukkuetta pitkäjänteisesti ja nyt Virkiä luottaa omiin kasvatteihin sekä hyviin harjoitusolosuhteisiin. Varsinkin talviharjoitusolosuhteet paranivat Lapualla merkittävästi, kun pari vuotta takaperin valmistuneesta Patruuna Areenasta tuli Virkiälle uusi koti.

Joukkueessa pelaa tuttuja pelaajia myös Kerho 07:n ja SJK:n riveistä, sillä Juha Eteläahon lisäksi mukana on Saku Koskinen, Eetu Takala ja Panu Leppä, jotka kaikki ovat urallaan kantaneet myös SJK:n mustaa paitaa.

Nykyään Virkiässä pelaava Saku Koskinen Kerho 07 paidassa kaudella 2011

Kerho 07 pelaa laajalla ringillä

SJK edustuksen mukana harjoittelee noin 30 pelaajaa. Näiden lisäksi Kerho 07:ssa on mukana noin kymmenen omaa pelaajaa ja SJK U19 joukkueessa vielä parikymmentä pelaajaa lisää.

Näistä, yhteensä melkein kuudestakymmenestä pelaajasta muodustuu Kakkosessa pelaavan Kerho 07:n runko. Edustusjoukkueen ringistäkin vain noin kymmenen pelaajaa on semmoisia, jotka eivät tule todennäköisesti pelaamaan tulevana kesänä yhtään minuuttia Kerho 07:n mukana. SJK U19 joukkueesta potentiaalisia pelaajia on taas oikeastaan kaikki ja pääpaino joukkueessa onkin juuri omissa nuorissa pelaajissa.

Viime kaudella myös nähtiin, että Kerho 07 toimii myös näyttöpaikkana edustusjoukkueen valmennusjohdolle ja tämänkin kauden harjoitus- ja Liigacupin otteluissa suureen rooliin noussut Teemu Penninkangas, teki nousunsa parrasvaloihin juuri Kerho 07:ssa annettujen näyttöjen perusteella.

Sunnuntaina pelissä on varmuudella mukana useita edustusjoukkueen pelaajia, sillä edustusjoukkueella ei ole omaa ottelua tällä viikolla ja maanantaina mukana nähdään taas Kuopiosta omalta pelireissultaan kotiutuneita SJK U19 joukkueen pelaajia.

Kerho 07:n omista pelaajista kaikki on pelikuntoisia ja varmasti viime kauden kapteeni Ville Ylinen ja mukana tähän asti ollut Jordi Lahnalaksokin nähdään otteluissa.

Edustuksen pelaajista Gert Kamsia ja Timo Tahvanaista lukuunottamatta kaikki on pelikuntoisia ja SJK U19 joukkueesta vain Valtteri Peitso ja Joona Ala-Hukkala ovat varmuudella sivussa.

Sunnuntaina 23.3. klo 14.00 Wallsport Areenalla Kerho 07 – Pallo-Iirot.
Liput 5 euroa, SJK kausikorteilla sisään ilmaiseksi.

Maanantaina 24.3. klo 19.00 Patruuna Areenalla Virkiä – Kerho 07

Tervetuloa kannustamaan Kerho voittoon!

Tykki Jääskeläinen (kesk.) nähdään Kerho 07 paidassa myös kesällä