123 456 7890

Kerho 07 isännöi sunnuntaina 18.8. klo 18.30 alkavassa Kakkosen pohjoislohkon ottelussa Oulun Rotuaarin Palloa.

Ottelussa on kovat panokset, sillä ORPa taistelee tippumista vastaan lohkon toiseksi viimeisenä, mutta piste-ero Kerho 07:aan, joka on seitsemäntenä, on vain neljä pistettä.

Siten tappiolla Kerho 07 vetäistäisiin todenteolla mukaan tippumistaistoon, mutta taas voitolla sijoitus paranisi kenties pykälällä.

ORPa:n ja Kerhon välissä kahdeksanstena sarjassa on vielä KPV, joka on kahden pisteen päässä molemmista joukkueista.

Rotuaarin Pallo onnistuikin edellisessä ottelussaan nipistämään pisteen juuri KPV:lta ja siten kaksikko sai Kerhoa yhdellä pisteellä kiinni, kun Kerho hävisi oman ottelunsa sarjakärki PS Kemin vieraana.

Kirvestä ei kannata kaivoon kuitenkaan vielä viskoa, sillä otteluita on useampi vielä jäljellä ja parilla voitolla noustaan helposti sarjan parempaan puoliskoon.

Ensimmäinen voitto voisikin tulla nyt sunnuntaina Keskuskentällä ja siihen tarvitaan kovan taistelun lisäksi kotiyleisön tukea.

Kerho 07 juhli voittoa edellisessä kotiottelussa

Rotuaarin Pallo kylään toistamiseen

Rotuaarin Pallo tulee Seinäjoelle tällä kaudella jo toista kertaa, kun se kauden alussa vieraili Joupiskan tekonurmella Kerhon vieraana ja Kerho voitti tuon ottelun komeasti 3-1 luvuin.

Silloin Kerhon maaleista vastasi kahdesti Daniel Caumo, jota ei todennäköisesti kuitenkaan sunnuntain kamppailussa nähdä, sillä mies on vakiinnuttanut jälleen paikkansa SJK edustuksen riveissä.

Myös toinen kohtaaminen joukkueiden välillä päättyi Kerhon voittoon, kun se haki Oulun Castrenin kentältä hienon 0-3 voiton.

Viime KPV ottelun pisteestä huolimatta ORPa:n kausi on ollut melko synkkä. Nousijajoukkueen kuusi edellistä peliä on mennyt voitoitta ja pisteitä niissä on tullut vain kaksi. Edellinen voitto on heinäkuun alusta, paikallisvastustaja ja sarjajumbo Tervareista.

Seinäjoelle ORPa tulee kuitenkin täydellä kokoonpanolla, eikä pelikieltoja heillä ole.

Daniel Caumo juhli vielä kahta maalia Kerho 07:n edellisessä kotiottelussa

Kerho 07 kaipaa voittoa

Kerhon kausi alkoi komeasti ja voittoja tuli nopeassa tahdissa siihen malliin, että se jopa johti lohkoa jonkun aikaa.

Kuitenkin loukaantumiset sekä Kerhon että SJK edustusjoukkueen riveissä, kavensivat pelaajarinkiä ja kun SJK U19 pelasi samaan aikaan omia tärkeitä otteluitaan ikäluokan SM-sarjassa, oli varsinkin heinäkuu Kerho 07:lla lähes yhtä murheellinen kuin edustusjoukkueellekin.

Sitten tuli uusi tuleminen, kun silloinen sarjakärki FC YPA kaatui Keskuskentällä komeasti 4-0 luvuin. Toinen sarjakärki PS Kemi osoittautui kotonaan edellisessä ottelussa kuitenkin liian vahvaksi, mutta syksy alkoi joukkueen osalta kuitenkin paremmissa merkeissä ja loppukaudelta on lupa odottaa jälleen voittoja.

Ja mikä sen parempaa olisikaan, kuin aloittaa se jo sunnuntaina ja haudata putoamiskamppailun peikko samantien taakse.

Kerhon sunnuntain kokoonpanoon vaikuttaa lauantaina pelattavat SJK U19 ja SJK edustuksen ottelut, mutta koska kaikki joukkueet pelaavat kotikentällä Seinäjoella, on noissa otteluissa vähemmälle peliajalle jäävät pelimiehet helposti käytettävissä Kerhon riveissä sunnuntaina. Itseasiassa kaikki edustuksenkin pelissä pelaavat pelaajat ovat periatteessa pelikelpoisia heti, sillä otteluiden väliin jää siirtoaikaan tarvittava vuorokausi.

Keskuskentällä tullaan varmasti näkemään vahva Kerho 07 joukkue, joka haluaa voittaa tämän ottelun.

Pelikieltoja ei ole ja pitkäaikaisloukkaantuneiden lisäksi ei uusia loukkantumisia ole liion.

Kerho tarvitsee myös kotiyleisönsä tukea, joten tervetuloa kaikki suurella joukolla kannustamaan Kerho voittoon.

Kerho 07 – ORPa sunnuntaina 18.8. klo 18.30 Seinäjoen Keskuskentällä.

Liput:
8 � normaalihinta
6 � alle 16 vuotiaat, eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat.
Alle 12 vuotiaat ja sotaveteraanit, ilmainen sisäänpääsy.

SJK Kannattajat-kortilla saa Wallsportin kahviosta ostetuista ennakkolipuista -20 %.?Hospodasta, Wilsonista ja Coffee Housesta S-etukortilla ennakkolipuista -20 %??

Ennakkolipunmyynti:
?- Wallsport
?- Hospoda Korbel
?- Sport Bar Wilson?
– Coffee House?
– Etelä-Pohjanmaan Matkailu

HUOM! alennukset vain ennakkolipuista!

Keskikentän taituri Juuso Aalto on ollut Kerho 07 parhaimmistoa läpi kauden