123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon reservijoukkue Kerho 07 ja U19 joukkue pelaavat molemmat myös tänä viikonloppuna.

Kerho 07 ehti jo aloittaa Kakkosen kautensa viime viikonloppuna ja nyt sunnuntaina 5.5. klo 18.30 on luvassa kotiavaus Joupiskan tekonurmella, minne vastaan tulee toinen nousijajoukkue Oulun Rotuaarin Pallo.

SJK U19 joukkue taas aloittaa kautensa SM-Sarjassa, jonne se selvitti tiensä talven SM-karsintasarjassa ja kaksiosaisissa jatkokarsinnoissa ikäluokan maajoukkuetähtiä vilisevästä FC Lahdesta.

Nyt lauantaina 4.5 klo 17.00 U19 kohtaa Keravalla Keski-Uusimaan seurojen yhdistelmäjoukkueen, PKKU:n.

Kun lisäksi SJK edustus aloittaa kautensa huomenna lauantaina, on siten lähes 60 seuran pelaajaa mukana tositoimissa tänä viikonloppuna.

Johtaako kapteeni Ville Ylinen Kerho 07:n avausvoittoon sunnuntaina 5.5. Jouppiskan tekonurmella?

Sunnuntaina Kerho 07 vs. ORPa

Kakkosen kotiavauksessa sunnuntaina vastaan tuleva Oulun Rotuaarin Pallo, on melko tuore seura kaikin puolin. Seura nimittäin perustettiin vasta tänä talvena, mutta sitä ennen se tunnettiin nimellä OPS-juniorit.

Oulun jalkapallokuviot onkin melko hämmentävät, sillä siellä on ollut jopa kolme OPS nimeä kantavaa seuraa, joilla noin virallisesti ei ole ollut mitään tekemistä keskenään. On alkuperäinen OPS, sitten tämä OPS-juniorit ja lopulta Miika Juntusen johtama OPS joka pelaa Ykkösessä.

Joka tapauksessa kun OPS-juniorit, jolla ei ole yhteistyötä Juntusen OPS:n kanssa, nousi tälle kaudelle Kakkoseen, piti heidän vaihtaa nimeään ja näin Oulun Rotuaarin Pallo syntyi.

Nyt erotumme toisesta Palloseurasta. Meillä on ollut vaikeuksia esimerkiksi markkinoinnissa�, seuran valmennuspäällikkö ja edustusjoukkueen valmentaja Timo Viitanen kommentoi aiemmin alkuvuodesta.

Nyt punaisessa paidassa pelaava ORPa pitää tärkeimpänä tavoitteenaan uusia sarjapaikka ensi kaudelle, mutta tulevaisuudessa haaveena siintää paikka Oulun ykkösjoukkueena.

Joukkueeseen on saatu mukaan kovia vahvistuksia Oulun alueen seuroista. Lisksi mukana on ulkomaalaisvahvistuksia ja Kakkosessa tai jopa ylemmissä sarjoissa rutinoituneita pelaajia. Näihin kuuluu ainakin entinen liigavahti Kalle Rönkkö.

Joukkue myös vahvisti rivejään tällä viikolla ja Seinäjoella tekee ensiesiintymisensä ORPa:ssa brasilialainen Marcello Ribeiro, joka pelaa pelintekijänä tai laidassa ja nigerialainen hyökkääjä Raphael Edereho, joka on esiintynyt myös Veikkausliigassa RoPS:n paidassa.

ORPa aloitti kautensa jo viime viikonloppuna kotikentällään ja nappasi siinä tärkeän voiton KPV:sta 1-0 luvuin.

Kerho 07:n kokoonpano vielä mysteeri

Kerho 07:n kokoonpano on aina hieman hämärän peitossa, sillä paljon riippuu siitä miten edustusjoukkue peluuttaa pelaajia ja keitä nuorista lähtee mukaan SM-sarjapeleihin.

Joka tapauksessa viime viikolla sarja-avauksessa Kemissä pelanneet pelaajat ovat listautuneet nyt mukana Kerho 07:n pelaajistoon, mutta kaikki nämä ovat myös pelikelpoisia edustuksen pelissä huomenna lauantaina.
Maalivahdit tulevat varmuudella edustusjoukkueen ringistä, sillä näin on tarkoitus tehdä jokaiseen peliin.

SJK U19 joukkue pelaa myös huomenna, joten ne pelaajat jotka ei heidän mukaansa lähde, pelaavat varmasti sunnuntaina Kerho 07:n mukana.

Kerho 07:n omista pelaajista loukkaantuneena on Ville Kukkanen, joka missannee koko kauden polvivamman takia ja todennäköisesti myös Toni Kujala.

Kakkosen kotiavaus Jouppilanvuoren tekonurmella, Kerho 07 – ORPa, sunnuntaina 5.5. klo 18.30.

Liput 8 �, alle 16 vuotiaat, eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat 6 �
Ja alle 12 vuotiaat sekä sotaveteraanit, ilmainen sisäänpääsy.
SJK Kannattajat-kortilla saa Wallsportin kahviosta ostetuista ennakkolipuista -20 %.
Hospodasta, Wilsonista ja Coffee Housesta S-etukortilla ennakkolipuista -20 %

Tervetuloa Joupiskalle viihtymään Kakkosen ottelun parissa.

Pitkästä loukkaantumisesta toipunut Teemu Penninkangas iski viime viikonloppuna Kerho 07:n historiallisen avauosuman Kakkosessa.

Lauantaina Keravalla PKKU U19 vs. SJK U19

Seinäjoen Jalkapallokerho U19 joukkue aloittaa SM-sarjan lauantaina 4.5. vieraspelillä Pallokerho Keski-Uusimaata vastaan.

PKKU on toimii Keski-Uusimaan alueen kilpajalkapalloon keskittyvänä kokoomaseurana, joka kokoaa Järvenpään Palloseuran, Keravan Pallo -75:n ja Tuusulan Palloseuran motivoituneimmat pelaajat samaan joukkueeseen B-junioreista ylöspäin. Seura perustettiin kyseisten seurojen yhteisenä hankkeena useiden vuosien kaavailujen tuloksena.

A-junioreiden SM-Sarjaan joukkue selvitti tiensä voittaen SM-karsinnan Etelälohkon selvästi, jättäen taakseen mm. suurseurat HJK ja FC Honka. Jatkokarsinnoissa PKKU sai vastaansa SJK:n kanssa samassa lohkossa olleen Vaasan Palloseuran, jonka se kaatoi yhteistuloksin 6-1.

Eli kova joukkue on SJK U19:sta vastassa lauantaina sarja-avauksessa, mutta kahdeksan joukkueen SM-Sarjassa ei heikkoja joukkueita olekaan ja SJK on myös osoittanut olevansa kova joukkue.

Kaikki kunnossa Keravalle

Tällä tietoa loukkaantumisia tai muita poissaolijoita ei SJK U19 joukkueella ole ja siten Keravalle lähtee paras mahdollinen ryhmä.

Joukkue treenaa normaalisti yhdessä Kerho 07:n kanssa ja heidän vastuuvalmentajansa Max Peltosen alaisuudessa, mutta SM-sarjassa joukkueen vastuuvalmentajana toimii Peltosen aisapari Jorma Tuohisaari.

Osa joukkueen pelaajista saattaa pelata lauantaina tosin jopa SJK edustuksen mukana, jolloin nämä pelaajat eivät mukaan tietenkään lähtisi, samoin pelaajat joiden on tarkoitus pelata Kakkosen kotiavauksessa Kerho 07:n riveissä, eivät lähtisi mukaan Keravalle.

SJK U19 omaa parhaimmillaan mahdollisuuden nousta SM-sarjassa jopa mitaleille, mutta tärkeintä on kovat kehittävät pelit. SM-sarja paikan saatuaan siitä ei voi tippua, vaan jokainen mukana oleva saa automaattisesti paikan ensi talven karsintasarjaan. Ykkösessä tämä paikka pitäisi ensin voittaa.

PKKU U19 – SJK U19 lauantaina 4.5. klo 17.00 Keravalla.

Puolustaja Joona Lautamaja on SJK U19 joukkueen johtohahmoja