123 456 7890

Kerho 07 kohtaa lauantaina 10.5. Jouppilanvuoren tekonurmella Kakkosen länsilohkon ottelussa FC Hämeenlinna. Ottelu alkaa klo 16.00.

Kerho 07 on aloittanut kauden hienosti, ottamalla kahdessa vierasottelussa neljä pistettä.

Molemmat ensimmäiset ottelut oli vierasreissuja, joten siihen nähden varsin ok saldo. Pystytään kuitenkin parantamaan tästä vielä. Ollaan nyt tänä keväänä ja talvena saatu pidettyä ryhmä paremmin kasassa kuin viime kaudella ja ei ole ollut niin paljoa liikennettä edestakaisin. Tämä on selvästi auttanut kauteen valmistautumisessa ja on pelkästään positiivinen asia, kommentoi vastuuvalmentaja Max Peltonen

Lauantain vastustaja FC Hämeenlinna on aiemmin tullut tutuksi Ykkösessä SJK edustusta vastaan.

FC Hämeenlinna on kova kakkosen jengi ja tuttu joukkue. Heillä oli hyvä putki talvella Suomen Cupissa, kun kaatoivat Jaron ja muutaman muun. Siellä on osaamista ja tulee varmasti hyvä peli meille, arvioi Peltonen.

FC Hämeenlinna pyrkii maltillisesti ylöspäin

SJK edustus pelasi FC Hämeenlinnan kanssa samassa sarjassa vielä kaudella 2012 Ykkösessä ja tuon kauden päätteeksi hämeenlinnalaiset vaihtoivat sarjaporrasta pykälällä alaspäin.

Samalla seurassa aloitettiin tiukka talouskuuri ja budjettia pienennettiin. Tämä tarkoitti sitä että pelaajavahvistuksia alettiin etsimään kaupungin omasta juniorituotannosta, sekä lähialueiden alasarjajoukkueista.
FC Hämeenlinna onkin tällä hetkellä päävalmentajansa Jussi Pellikan alaisuudessa nuori ja hämäläinen joukkue.

Muutama vahvistuskin mukaan on kuitenkin saatu ja ainakin maalitolppien välissä nähdään SJK:ssakin testillä käynyt Juha Tuomi, joka siirtyi joukkueeseen FC Lahden Veikkausliigaseurasta.

Suomen Cupissa FC Hämeenlinna teki jymy-yllätyksen, kaatamalla ensin VG-62:n, sitten Veikkausliigan FF Jaron ja vielä Kakkosen länsilohkon ennakkosuosikiksi nimetyn TPV:n. Lopulta 6. kierroksella Veikkausliigan IFK Mariehamn osoittautui 4-2 luvuin paremmaksi, vaikka tuotakin ottelua ehtivät johtamaan 1-0 luvuin.

Suomen Cup on kuitenkin jo takanapäin ja FC Hämeenlinnallakin on takana kaksi ottelua Kakkosta. Näistä ei saaliina ole kuin yksi piste kotikentällä Å;IFK:n isäntänä.

Josu pelaa Kerho 07:n mukana

Talven pitkästä loukkaantumisesta toipunut Josu on jo pääsemässä pelikuntoon, mutta nyt mies tarvitsee paljon peliminuutteja. Sitä tarjoaa Kerho 07 ja jollei mitään muutoksia tapahdu, pelaa Josu lauantaina FC Hämeenlinnaa vastaan.

Muuten joukkue lähtee hyvin pitkälti samalla ryhmällä jolla se on päässyt pelaamaan tähän astiset kaksi peliä. Pelaajat ovat terveinä Jordi Lahnalaksoa lukuunottamatta ja kellään ei ole pelikieltojakaan rasitteenaan.

Kerho 07 pääsee siten varsin iskukykyisellä joukkueella kotiavaukseen ja tavoitteena on tietenkin jatkaa pisteputkessa.

Kerho 07 – FC Hämeenlinna, Jouppilanvuoren tekonurmella lauantaina klo 16.00

Liput:
8 (normaali)
5 (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.
SJK kausikortit käyvät normaalisti myös kaikkiin Kerho 07:n kotiotteluihin.

Myös kahvi- ja makkaranmyyntikoju palvelee normaalisti.

Tervetuloa!