123 456 7890

Kerho 07:lla on menossa kiireinen viikko, sillä se pelaa tulevana torstaina jo kolmannen ottelunsa viiden päivän sisään, kun se kohtaa Jouppilanvuoren tekonurmella Vaasan FC Kiiston.

Kolmen ottelun viikko alkoi sunnuntaina Pallo-Iiroja vastaan kotikentällä 4-1 voitolla ja se jatkui heti maanantaina Lapualla, missä tuli tappio 0-4 lukemin.

Näissä kahdessa aiemmassa pelissä on peluutettu varsin laajaa rinkiä, sillä peräti 25 pelaajaa on ehtinyt saada tärkeitä peliminuutteja. Vain neljä pelaajaa, Roope Takala, Antti Viita, Jordi Lahnalakso ja Samir Bouroussi ovat pelanneet molemmissa otteluissa.

Todennäköisesti laajan ringin peluuttaminen jatkuu myös torstaina ja mukana on näiden 25 pelaajan lisäksi myös pelaajia jotka eivät ole vielä olleet mukana kummassakaan aiemmassa ottelussa.

Tällä kuluvalla viikolla on omat pelinsä myös SJK edustuksella ja SJK U19 joukkueellakin, joten jokaiselle kunnossa olevalle pelaajalle on tulossa tai jo tullut minuutteja. Samalla valmennusjohto näkee paljon pelaajia tositoimissa lyhyessä ajassa, ennen kauden varsinaisten sarjapelien alkamista.

Mukana nähdään todennäköisesti myös ainakin yksi testipelaajakin, kun norsunluurannikkolainen 19-vuotias puolustaja Cedric Gogoua Kouame on mukana antamassa näyttöjä. Cedric onnistui jo sunnuntaina maalinteossakin, tultuaan puoliajalla vaihdosta mukaan.

Vastustaja FC Kiisto on vanha tuttu ja Kiisto on kohdattu useammalla eri sarjatasolla, sekä Kerho 07:n että SJK edustuksen toimesta.

Tällä hetkellä FC Kiisto valmistautuu alkavaan Kolmosen kauteen ja tavoite on selvä, sarjanousu takaisin Kakkoseen, josta joukkue putosi kauden 2012 päätteeksi. Viime kaudella FC Kiisto jäi harmittavasti Jaron reservijoukkue JBK:n taakse toiseksi ja pikainen paluu jäi haaveeksi.

Kiistoa valmentaa kaksikko Marko SaloJan-Christian Westermark ja tunnetuimpana pelaajana keskikenttää johtaa entinen maajoukkuepeluri Henri Scheweleff, joka kävi Veikkausliigauran lisäksi pelaamassa ammattilaisena myös Ruotsin Örgryten riveissä ja teki paluun kotikaupunkiinsa viime kauden päätteeksi Tampereen Ilveksestä.

Tähän asti ottelut on pelattu Kerhon osalta hallissa, mutta Joupiska on jo niin kutsuvassa kunnossa, että ottelu pelataan raittiissa ulkoilmassa ja auringon paisteessa.

Harjoitusottelu Kerho 07 – FC Kiisto, torstaina 27.3. klo 17.15, Jouppilanvuoren tekonurmella.

Liput 5 euroa, SJK kausikorteilla sisään ilmaiseksi.

Kilun kahvi- ja makkaranmyyntikoju on auki pelissä myös.

Tervetuloa!

SJK vastuuvalmentajat, Simo Valakari (vas.) ja Max Peltonen (oik.) näkevät viikon aikana kaikki pelaajansa tositoimissa.