123 456 7890

Kerho 07 päätti Kakkosen kauden makoisaan kotivoittoon Jouppilanvuoren tekonurmella, kun länsilohkon kakkonen Å;IFK saapui vierailulle.
Kerhon molemmat maalit iski Samppa Bouroussi ja molemmat syntyivät rangaistuspilkulta. Å;IFK:n pelaajisto kävikin ihmeen kuumana päätösottelussa ja rangaistuspotkujen lisäksi erotuomari Niklas Kankkonen joutui myös ajamaan kaksi heidän pelaajaansa ulos ottelun toisella puoliajalla.

Kerho 07 – Å;IFK 2-0 (1-0)
1-0 33 min Samir Bouroussi rp.
2-0 69 min Samir Bouroussi rp.

Emil Lidman pääsi laukomaan vasemmalta ottelun 25. minuutilla, mutta laukaus meni hiukan ohi taka-alakulmasta. Viitisen minuuttia myöhemmin Jesse Sarajärveä rikottiin oikealla laidalla vapaapotkun arvoisesti. Sarajärvi antoi vaparin takatolpalle, jossa Å;IFK:n Arsalan Azizi kurotti käsittämättömästi kädellään palloon ja seurauksena oli rangaistuspotku. Samir Bouroussi upotti rankkarin varmasti sisään ja vei Kerhon johtoon.

Toinen puoliaika alkoi vauhdikkaasti. Riku Sjöroos harhautti Paavo Valakarin, mutta pallo karkasi sen verran, ettei Sjöroos onnistunut iskemään palloa tyhjiin. Hetkeä myöhemmin tapahtui toisessa päässä. Antti Palomäki laukoi hyvin oikealta ja Peter Huuhka torjui pallon eteensä. Jesse Sarajärvi pääsi palloon ensimmäisenä, mutta sohaisi siitä ohi. 55. minuutilla Viljami Alho täräytti vapaapotkun ylärimaan.

Jesse Sarajärvi laukoi matalan ja kovan kudin reilun tunnin kohdalla. Petter Huuhka torjui eteensä, mutta Å;IFK-puolustus selvitti tilanteen. Arsalan Azizin kausi loppui parikymmentä minuuttia ennen aikojaan, kun mies sai toisen keltaisen kortin. Hetkeä myöhemmin Samir Bouroussia rikottiin boksin sisällä ja mies asettui itse laukomaan rankkaria. Samppa laukoi toisellakin kerralla keskelle maalia ja siirsi kotijoukkueen kahden maalin karkumatkalle. Ottelun erotuomari Niklas Kankkonen joutui vilauttamaan punaista toisenkin kerran, kun Hushyar Aftab koki tarpeelliseksi potkaista Aki Sipilää.

Molemmat joukkueet halusivat voittaa. Tiedettiin, että Å;IFK on kova joukkue, ei ne tuurilla ole lohkokakkosia. Tiukka peli. Vauhtia oli ja ajatus oli ehkä vähän välillä poissa. Tykkäsin yrityksestä, tunteesta ja ilmeestä. Olisin toivonut vähän vahvempaa pallollista peliä, mutta IFK teki sen meille vaikeaksi. Olemme menneet selkeästi eteenpäin viime kaudesta. Meillä on pelaajia, jotka kantavat iästään huolimatta suurta vastuuta. He kehittyvät väkisinkin pelaajina tässä sarjassa ja ympäristössä. Pelillinen ilme on ollut ehjempää tällä kaudella, kommentoi Kerho 07:n päävalmentaja Max Peltonen kauden viimeistä ottelua ja mennyttä kautta.

Otteliun parhaana palkittiin kaksi maalia iskenyt Samppa Bouroussi, kaksi tähteä Kerhon puolustaja Kalle Taimille ja yksi kapteeni Aki Sipilälle.

Kerho 07:n kausi päättyi ja se jatkaa myös ensivuonna Kakkosessa.

Kerho 07: Paavo Valakari MV, Arinse Uade, Joona Lautamaja, Kalle Taimi, Tuomas Rintamäki (85› Antti Viita), Aki Sipilä, Jesse Sarajärvi, Miika Korpela, Emil Lidman, Samir Bouroussi (71› Jesse Jääskeläinen) ja Antti Palomäki


Kerho 07 päätti kauden voittoon Jouppilanvuorella, samoin kuin aloittikin siellä. KUVA PASI PALO