123 456 7890

Kerho 07 kävi noutamassa hienosti Kokkolasta täyden pistepotin yhdeltä sarjan ennakkosuosikilta GBK:lta rymistelemällä toisella puoliajalla kahden maalin takaa aina voittoon asti. Voittomaalista vastasi 82. minuutilla Kerhon maalitykki Mikael Muurimäki, jolle osuma varmasti maistui. Olihan vastassa miehelle hyvinkin tuttu seura.

GBK – Kerho 07 2-3 (2-0)
38 min 1-0 Tom Melarti
41 min 2-0 Flamor Syla
65 min 2-1 Sami Viljanen
78 min 2-2 Eetu Takala
82 min 2-3 Mikael Muurimäki

Kerho 07 aloitti ottelun hyvin, mutta GBK onnistui iskemään ensimmäisellä puoliajalla hieman onnekkaastikin kaksi maalia.

38 minuutilla GBK sai ensimmäisen maalinsa, kun pallo saatiin kulmalipulta kierrättämällä läpi koko Kerho 07:n puolustuksen ja lopulta siirrettyä vasemmalle vapaaksi jääneelle Tom Melartille, joka laittoi pallon hallitusti taka-alakulmaan.

Toisessa maalissa Joakim Jans oli hiukan ulkona maalistaan ja Flamor Syla kokeili kaukaa roikkupallolla. Jans sai kyllä torjuttua pallon, mutta se ei aivan jaksanut nousta yläriman yli ja tippui suoraan maaliin. Tässä vaiheessa peliä oli pelattu 41 minuuttia ja puoliajalle mennessä näytti että GBK ottaa ottelussa voiton.

Toisella puoliajalla 63 minuutilla valmentaja Max Peltonen tekee kaksi vaihtoa ja kentälle tulee nuoret Eetu Takala ja Tykki Jääskeläinen. Eetu onkin heti mukana Kerho 07:n kavennuksessa ja juoksee hienosti oikealta vapaaksi kohti kulmalippua ja keskittää maalin edustalle kovaa maata pitkin. Paikalle ensimmäisenä ehtinyt Sami Viljanen jatkaa pallon ohi GBK maalivahdin ja Kerhon lopukiri alkaa.

Tasoitusosuma on lähes samanlainen kuin kavennuskin, mutta nyt edellisen maalin syöttänyt Takala on itse maalintekijänä ja upottaa pallon maaliin rangaistuspilkun kohdalta, kun pelikello näyttää 78 minuuttia.

Voittomaalissa Viron nuorten maajoukkuemies Stanislav Goldberg tarjoilee Mikael Muurimäelle todella kauniin syötön suoraan puolustajien väliin kaukaa vasemmalta laidalta, eikä kokenut Muurimäki erehdy, vaan upottaa pallon alakulmaan varmasti. Pelikello näyttää 82 minuuttia ja näin Kerho 07 juhlii komeaa nousua sekä voittoa.

Voiton myöt Kerho 07 nousee Kakkosen Pohjoislohkossa jälleen toiseksi, vain pisteen erolla VIFK:hon, jolla on peli enemmän pelattuna.

Seuraava ottelu pelataan ensi lauantaina 25.5. klo 16.00 Oulussa ja vastassa on silloin paikallinen Tervarit.

Kerho 07: Joakim Jans, Teemu Penninkangas, Joona Lautamaja, Teemu Lukkari, Sami Viljanen, Juuso Simpanen, Veli-Pekka Pajula, Stanislav Goldberg, Juuso Aalto (63. Jesse Jääskeläinen), Jesse Sarajärvi (63. Eetu Takala), Mikael Muurimäki