123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon reservijoukkue Kerho 07 haki arvokkaat vieraspisteet varsin nuorella ryhmällä, Pohjoislohkon kärkipaikkaa ennen tätä kierrosta pitäneeltä, Iisalmen PK-37:lta.

PK-37 – Kerho 07 0-2 (0-1)
0-1 38 min Daniel Caumo
0-2 67 min Teemu Penninkangas

Kerho 07 matkasi Iisalmeen ryhmällä, jonka 15:sta mukaan lähteneestä pelaajasta neljä pelaa vielä A-junioreissa ja peräti 10 on alle 21 vuotiaita. Kolme pelaajaa teki myös Kakkosen debyyttinsä ottelussa. Kokeneemmasta kaartista mukana oli ainoastaan kapteeni Ville Ylinen ja hyökkääjä Miika Asunmaa.

Ensimmäisellä puoliajalla Kerho määräsi tahdin kentällä ja pallo liikkui iloisesti mieheltä miehelle. Ottelun debytantit, Joona Lautamaja topparin paikalla ja Joakim Jans maalissa, pärjäävät mainiosti ja kummankaan kohdalla ei mitään jännitystä näy.

Ottelun avausmaali syntyi 38. peliminuutilla, kun Juuso Aalto kaadetaan ja huikeaan maalivireeseen jo sunnuntaina yltynyt Daniel Caumo asettui pallon taakse antamaan vapaapotkua 25:stä metristä. PK-37:n maalivahti ei Caumon huikealle vaparille mitään voi ja pallo uppoaa verkkoon maalikehikon ristikkoa nuollen.

Vähän tämän jälkeen Caumoa rikotaan puskutilanteessa ja hän saa kyynerpäästä osuman naamaan. Caumo saa tilanteessa myös ikävän näköisen vekin kasvoihinsa, vähän silmän yläpuolelle. Mies kuitenkin jatkaa peliä pienen paikkailun jälkeen.

Enempää maaleja ei Kerhon hallinnasta huolimatta ensimmäisellä jaksolla nähdä ja puoliajalle mennään 0-1 johdossa.

Toinen puoliaika jatkuu pitkälti saman käsikirjoituksen mukaan ja Kerho 07 vaihtaa kentälle lisää nuorta voimaa, kun Veli-Pekka Pajula jättää kentän ja myös A-juniori-ikäinen Aleksi Ahde ottaa hänen paikkansa keskikentällä, tehden niinikään debyytin Kakkosen tasolla Kerhon paidassa.

Peli ehtii vanheta kymmenen minuuttia edellisestä, kun Aalto vapauttaa oikeassa paikassa olleen Teemu Peninkankaan vasemmalta läpi ja hän iskee Kerhon jo 0-2 johtoon, eikä tästä kotijoukkue enää toivu ja tilanne jää myös lopputulokseksi.

Päästiin hyvin peliin heti alusta mukaan ja oltiin edellä kaveria tänään. Vastustaja antoi meille paljon tilaa, varsinkin ensimmäisellä puoliajalla ja otettiin tämä tila tietenkin käyttöön. Parasta peliä meiltä tähän asti. Aktiivinen ja hyvä ilme pelissä koko ensimmäisen puoliajan. Toisella jaksolla vastustaja hieman piristyi, mutta me oltiin mukana edelleen ja oltiin vaarallisia hyökkäyspäässä. Penninkankaan maali oli hyvä osoitus tästä, kommentoi ottelua päävalmentaja Max Peltonen.

Sarjan ehdoton ennakkosuosikki tulossa sitten sunnuntaina vierailulle, joten mielenkiintoinen peli tulossa siitä, jatkaa vielä Peltonen lopuksi.

Ottelun parhaana palkittiin Kerho 07:n kapteeni Ville Ylinen ja toisena Teemu Penninkangas. Yksi veikkaustähti annettiin kotijoukkueen Antti Å;kelle.

Voitolla Kerho 07 nousi lohkossa ohi PK-37:n ja jo toiselle sijalle, ottelun vähemmän pelanneena kuin ensi sunnuntaina Seinäjoella vieraileva Vasa IFK. Tomi Kärkkäisen ja Christian Sundin VIFK, nappasi tänään myös voiton ja on sen tuoman kolmen pisteen turvin karkumatkalla. Jos Kerho 07 voittaisi vaasalaiset kotonaan, menisi Kerho lohkon piikkipaikalle maalisuhteen turvin.

Kerho 07 – VIFK sunnuntaina 12.5. klo 18.30, Joupiskan tekonurmella.

Kerho 07: Joakim Jans, Juuso Aalto (90′ Samppa Bouroussi), Juuso Simpanen, Teemu Lukkari, Joona Lautamaja, Jesse Sarajärvi (76′ Miika Asunmaa), Veli-Pekka Pajula (57′ Aleksi Ahde), Teemu Penninkangas, Sami Viljanen, Ville Ylinen ja Caumo.

Kortit: Keltainen Samppa Bouroussi