123 456 7890

SJK:n reservijoukkue Kerho 07 kohtaa sunnuntaina 28.7. klo 18.30, isäntäjoukkue TP-47:n Tornion Pohjan Stadionilla, Kakkosen pohjoislohkon ottelussa.

Joukkueet kohtasivat toisensa jo toukokuun lopussa Seinäjoen Keskuskentällä ja tuolloin torniolaiset veivät pisteet mukanaan tylyin 0-3 luvuin.

Nyt Kerho 07 lähtee vastaavalle ryöstöretkelle pohjoiseen ja tarkoituksena on kartuttaa pistetiliä vähintään pisteellä tai jopa kolmella.

TP-47 on tällä hetkellä neljäntenä, neljä pistettä Kerho 07:aa edellä, joka pitää sarjan seitsemättä sijaa.

Molempien joukkueiden edellinen ottelu päättyi samoin 1-1 luvuin, kun Kerho 07 tasasi pisteet Tervareiden kanssa ja TP-47 KPV:n.

Sunnuntain kamppailusta voi siis tulla myös tasainen, vaikka kauden alla TP-47:aa povattiin ihan oikeutetusti jopa kärkitaisteluun.

TP-47 tyytyväinen Kakkoseen

Vaikka kauden alla TP-47:aa soviteltiin mukaan kärkikahinoihin, ollaan seuran puolelta varsin tyytyväisiä nykyiseen sijoitukseen ja sarjapaikan säilyttämiseen. Tämä oli muös seuran alkuperäinen suunnitelma, joten kaikki etenee suunnitelmien mukaan Torniojoenlaaksossa.

Ykkönen olisi kenties liian kallis sarja ja torniolaiset ovat vasta pääsemässä jaloilleen reilun vuoden takaisen talouskriisinsä jälkeen.

Torniossa tehdään tällä hetkellä taustatyötä junioripuolella ja tarkoitus on tulevaisuudessa saada oman kylän pelaajista iskukykyinen joukkue. Tälle kaudelle ringin leveys ei kuitenkaan vielä omasta takaa riitä ja joukkue teki farmisopimuksen Rovaniemen Palloseuran kanssa.
Farmisopimuksen myötä Tornioon matkaa RoPS:ssa vähemmälle peliajalle jääneitä pelimiehiä ja näin molemmat joukkueet hyötyvät tästä liikenteestä.

Joukkueessa on myös ulkomaalaista tulivoimaa, kun kärjessä häärii Guyanan maajoukkuehyökkääjät Trayon Bobb ja Daniel Wilson. Bobb onkin tällä hetkellä joukkueen toisiksi kovin maalintekijä, kuudella maalillaan, heti seitsemän maalin miehen, eli Jaakko Pyynyn jälkeen.

Kokemusta joukkueeseen tuo Keijo Huusko, entinen liigamaalitykki, joka on tälläkin kaudella osunut jo viidesti.

Pohjan Stadion on aina vaikea paikka vierailijoille ja varmasti Kerho joutuu tekemään kovan työn, mikäli pisteitä meinataan sieltä hakea. Täysin mahdollista se on toki.

Kokoonpano ei ole vielä selvillä

Kerho 07:n Tornioon matkaava ryhmä ei ole vielä selvillä, sillä asiaan vaikuttaa suuresti lauantaina pelattavat edustuksen kärkikamppailu Valkeakoskella ja SJK U19 nuorten kotiottelu Keskuskentällä JJK:ta vastaan.

Pelikieltoja ei joukkueessa ole, mutta koska edustusjoukkueella on vajausta omassa ringissään, nostetaan miehiä mukaan Kerho 07:n riveistä.

Kokeneista pelaajista on tällä tietoa sekä Ville Ylinen ja Mikael Muurimäki sivussa, mutta heidän tilalleen nostetaan A-nuorista pelaajia ja näin he saavat loistavia tilaisuuksia näyttää kykyjään miesten Kakkosdivarissa.

Kerho 07:n parhaana maalintekijänä on tällä kaudella ollut Daniel Caumo, joka on iskenyt Kakkosessa viisi maalia ja hänelle Pohjan Stadion on varsin tuttu paikka, sillä hän toimi vielä kaudella 2011 juuri TP-47:n ykkösmaaliruiskuna.

SJK kuitenkin nappasi brasilialaisen riveihinsä ja vielä ei ole tiedossa tekeekö Caumo tunteikkaan paluun Pohjan Stadionille sunnuntaina vai pukeeko hän edustusjoukkueen paidan lauantaina Valkeakoskella.

Kerho 07:n Veikkauspörssin ykkösnimenä on Juuso Aalto, joka on kerännyt jo 11 veikkaustähteä. Toisena samaisessa listassa on laitapakkina vakuuttanut Teemu Penninkangas ja hän on kerännyt yhteensä kuusi tähteä.

Kerho 07 matkustaa Tornioon vasta sunnuntaina aikaisin aamulla, kun on tiedossa keitä pelaajia saadaan mukaan edustuksen ringistä.

TP-47 – Kerho 07 sunnuntaina 28.7. klo 18.30.