123 456 7890

Viime viikonloppuna kautensa virallisesti aloittanut Kerho 07 jatkaa Kakkosen otteluitaan ja kohtaa lauantaina 3.5. Maskun Palloseuran vieraskentällä.

Siellä on iso kenttä tiedossa, mitat on 111 x 74 metriä, joten tilaa riittää. Päästään myös nurmikolle, mikä on erinomainen asia. Ollaan treenattu Prunttimäessä nyt tuota varten ja olemme valmiit. Masku on myös meille täysin uusi tuttavuus, joten kävin katsomassa heidän ottelunsa ja vastaan tulee hyvä Kakkosen porukka, joka rokottaa virheistä jos emme tee asioita hyvin, arvioi vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Ottelu Maskun Taponkedon kentällä alkaa lauantaina klo 16.00.

Aki Sipilä (vas.) matkustaa Maskuun Kerhon mukana.

Uusi tuttavuus Maskun Palloseura

Vihreävalkoisissa poikkiraidoissa pelaava Maskun Palloseura on kasvattajaseura, joka on perustettu 1988 ja seuralta löytyy junioritoimintaa sekä edustusjoukkueet miehissä että naisissa.

Turun kupeesta löytyvä Masku nousi kaudelle 2013 Kakkosen länsilohkoon ja viime kaudella se sijoittui kuudenneksi. MaPS ei ole koskaan pelannut Kakkosta korkeammalla, mutta seuran kasvatteja on pelannut jopa maajoukkueissa ja pelaa ammattilaisena muualla. Tunnetuimpia heistä on Norjassa pelaavat Riskin veljekset Roope ja Riku, Puolan sarjassa tällä hetkellä pelaava maajoukkueen Kasper Hämäläinen ja Hakassa vaikuttava Sami Sanevuori.

Tämän kauden joukkuetta valmentaa Kari Hagelberg, jonka johdolla joukkueen sanotaan pelaavan rokkenrollijalkapalloa, mikä tarkoittaa miehen itsensä mukaan sitä että peleissä nähdään paljon maaleja ja kovaa peliä, sääntöjen puitteissa.

Tavoitteeksi on asetettu paikka viiden parhaan joukosta ja tuota tavoitetta varten joukkuetta vahvistettiin mm. paluumuuttaja Kari-Pekka Koivusella, joka onkin hyökkäyspäässä vaarallinen kaveri.

Luis Fernando nähdään Kerho 07:n maalissa lauantaina.

Kerho 07:n kokoonpano selviää vasta illalla

Koska kaikki seuran joukkueet pelaavat otteluita tänä viikonloppuna, joutuu vastuuvalmentaja Max Peltonen hieman odottelemaan mukaan lähtevän kokoonpanon varmistumista.

Edustusjoukkue ja A-juniorit pelaavat omat vieraspelinsä sunnuntaina ja edustusjoukkueella oli peli juuri Vappuaattona, joten kierrätystä varmasti tulee. Myös pieni flunssa-aalton on käynyt läpi pelaajistoa. Seuran B-juniorit pelaavat jo tänään perjantaina, joten tämä vaikuttaa mahdollisiin A-junioreiden mukaan lähteviin pelaajiin.

Maalivahtipuolella A-junioreiden maalivahti Paavo Valakari ei varmuudella ole tässä pelissä vielä käytettävissä, sillä mies palaa maajoukkuekomennukselta suoraan A-junnujen SM-sarja-avaukseen vieraskentälle Honkaa vastaan. Näin ollen maalissa nähdään näillä näkymin talven aikana pitkästä loukkaantumisesta toipunut Luis Fernando ja hänellä varamiehenä A-junioreiden Konsta Rintala.

Niin ikään pitkästä loukkaantumisesta toipunut Aki Sipilä nähdään varmuudella mukana ja viikon valmistavissa treeneissä mukana olleet Kalle Taimi, Cedric Gogoua, Sami Viljanen ja Timo Rauhala tullaan todennäköisesti näkemään kokoonpanossa myös.

Kerho 07:n omista pelaajista sivussa varmuudella on ainoastaan Jordi Lahnalakso, joka parantelee talven viimeisissä harjoituspeleissä tullutta kolhua.

Kerho 07 voitti kauden avauspelinsä Ilves-Kissojen vieraana Tampereella ja myös Maskuun lähdetään vierasvoittoa hakemaan.

Kakkosen länsilohkoa: Masku – Kerho 07 lauantaina 3.5. klo 16.00 Taponkedon nurmella.