123 456 7890

Kakkosen länsilohkoon valmistautuva Kerho 07 pelaa jälleen tiukan kahden harjoitusottelun viikon, kun se kohtaa ensin maanantaina Lapuan Ponnistuksen Patruuna Areenassa ja vielä sunnuntaina Käpylän Pallon Helsingissä.
(Uutista muutettu, alunperin keskiviikkona pelattavaksi sovittu Pallo-Iirot – Kerho 07 ottelu peruttu kotijoukkueen pyynnöstä maanantaina)

Myös SJK edustus pelaa harjoitusottelun tällä viikolla, kun se kohtaa lauantaina Turun Yläkentällä TPS:n ja U19 SM-sarjapaikan jo varmistanut SJK U19 päättää SM-Karsintasarjan lauantaina Tampereella Ilveksen vieraana.

Paljon pelejä ja samalla kaikki SJK:n pelaajat saavat peliminuutteja viikon aikana. Myös Kerho 07:n riveissä nähdään taas useita pelaajia.

Maanantaina Kerho 07:n mukaan lähtee jälleen paljon nuoria pelaajia ja varsinkin vähemmän peliminuutteja talven karsintasarjassa saaneita. Viikonloppuna taas edustuksen pelaajat ovat turussa, SJK U19 joukkueen pelaajat Tampereella ja Helsingissä nähdään pääosin Kerho 07:n kokeneempaa pelaajakaartia.

Tämän viikon harjoitusotteluiden lisäksi Kerho 07 pelaa vielä tulevina viikkoina Närpiön Kraftia ja Kokkolan Palloveikkoja vastaan harjoitusottelut ja Kakkosen sarjakausi alkaa sunnuntaina 27.4. vierasottelulla Tampereen Ilves-Kissoja vastaan.

SJK edustuksen ja SJK U19 joukkueiden otteluista tulee omat ennakkonsa myöhemmin tällä viikolla.

Valmennusjohto saa miettiä kynä kädessä pelaajalistoja viikon neljään vierasotteluun.

Perinteinen Ponnistus

Lapuan Ponnistus on aloittanut jalkapallon jo 40-luvun lopulla, mutta ei ole koskaan pelannut 3.divisioonaa korkeammalla. Tulevalla kaudella joukkue pelaa nelosdivisioonassa. Seuralla on kuitenkin vireää junioritoimintaa ja se toimiikin kasvattajaseurana, jonka kautta pelaajia siirtyy useasti korkeimmille sarjatasoille lähikuntien joukkueisiin. Myös Seinäjoelle.

Joukkueen päävalmentajana toimii Olavi Linjamäki.

Lapuan Ponnistus – Kerho 07 maanantaina 31.3. klo 20.30 Patruuna Areenassa

Käpylän Pallo on uusi tuttavuus

SJK päävalmentaja Simo Valakarin kasvattajaseura Käpylän Pallo on SJK joukkueille uusi tuttavuus, eikä joukkueet ole kohdanneet toisiaan vielä koskaan aiemmin.

KäPa on perinteinen junioriseura, jolla on aina ollut vankka nuorisotyö ja seuran riveistä on noussut useita Veikkausliiga- ja maajoukkuepelaajia. Seura organisoi Suomessa ensimmäisenä Nappulaliigat joissa joukkueet saivat nimensä Englannin liigajoukkueilta.

Edustusjoukkue pelaa Kakkosen etelälohkossa ja joukkuetta valmentaa Ari Asukka.

Käpylän Pallo – Kerho 07 sunnuntaina 6.4. klo 15.00 Oulunkylässä, Helsingissä

(Uutista muutettu, alunperin keskiviikkona pelattavaksi sovittu Pallo-Iirot – Kerho 07 ottelu peruttu kotijoukkueen pyynnöstä maanantaina)