123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon reservijoukkue Kerho 07 matkustaa sunnuntaina Pohjanmaan paikallisotteluun Kokkolaan, missä se kohtaa Kakkosen Pohjoislohkossa paikallisen GBK:n.

Ottelu pelataan Santahaan tekonurmella Kokkolassa ja se alkaa klo 16.00.

GBK tavoittelee sarjanousua

Kokkolan GBK lähti sarjaan vahvistuneena ja sarjanousu Ykköseen tavoitteena. Tällä hetkellä GBK:n asemat onkin varsin hyvät, sillä se on vain pisteen päässä sarjaa johtavasta VIFK:sta ja ottelu vähemmän pelattuna.

Kerho 07:aan nähden heillä on eroa kaksi pistettä ja molemmat ovat pelanneet neljä ottelua.

Pohjanmaan paikallispelin lisäksi ottelussa on siten myös kärkitaistelu kyseessä.

Joukkueeseen vahvistukseksi hommattu entinen MIFK hyökkääjä David Carlsson on jo ehtinyt vaarallisuutensa osoittaa, sillä maaleja on syntynyt yhtä monta kuin Kerhon 07:n kärjessä kirmaavalle Daniel Caumolle, eli kolme kappaletta.

GBK aloitti sarjan tappiolla FC YPAa vastaan, mutta sen jälkeen on tullut kolme voittoa peräjälkeen. Näistä varsinkin edellinen voitto on mariannepaidoille makoisa, sillä se tuli paikallisvastustaja KPV:sta 3-1 luvuin.

Seinäjoella joukkue on tullut jo varsin tutuksi, sillä SJK edustus ja GBK taistelivat Kakkosen kärkisijoista useampanakin vuotena.

Kerho 07:n kokoonpano vielä avoin

Kerho 07:n ryhmä, joka Kokkolaan matkustaa, on vielä hämärän peitossa, sillä paljon riippuu siitä että ketkä pelaajat pelaavat päivää aiemmin lauantaina SJK U19 joukkueen mukana SM-sarjaa ja keitä tarvitaan loukkaantumisten takia mukaan edustusjoukkueeseen. Edustusjoukkue pelaa täsmälleen samaan aikaan AC Oulua vastaan vieraissa, joten valmennusjohdolla riittää vielä mietittävää kokoonpanojen kanssa.

Joka tapauksessa pitkäaikaisloukkaantuneiden lisäksi kaikki pelimiehet ovat täydessä iskussa ja Kokkolaan saadaan jalkeille voittoa tavoitteleva ryhmä.

Eniten maaleja Kerho 07:lla on tykitellyt Daniel Caumo, mutta Caumo ei ole ainoa maalinikkari joukkueessa. Myös pitkästä loukkaantumisesta toipunut Teemu Penninkangas on äitynyt hyvään vireeseen ja joukkueesta löytyy myös aikoinaan mariannepaidassakin esiintynyt Mikael Muurimäki sekä Miika Asunmaa, jotka tietävät kyllä kuinka maaleja tehdään.

Sunnuntaina 19.5. Santahaan tekonurmella Kokkolassa, Kakkosen Pohjoislohkoa, GBK – Kerho 07 klo 16.00.