123 456 7890

Kerho 07 jatkaa Kakkosen länsilohkon otteluitaan huomenna sunnuntaina, kun se kohtaa FC Hämeenlinnan Kaurialan stadionilla klo 17.00.

Kerho 07 palasi voittokantaan edellisessä ottelussaan Ilves-Kissoja vastaan ja voitti tuon ottelun Tampereella peräti kolmella maalilla 0-3 luvuin. Ilahduttavinta esityksessä voiton lisäksi, oli mukana olleet useat omat A-juniorit, jotka saivat myös onnistumisia pelissä.

Nuorella kokoonpanolla lähdetään varmasti huomiseenkin otteluun, mutta sivussa on ainakin U18-maajoukkueen mukana Baltic Cupissa vielä olevat Tuomas Lähdesmäki ja Elias Ahde.

Kerhon pelaajista myös Sami Viljasen, Samppa Bouroussin ja Jesse Jääskeläisen pelikunto on vielä arvoitus ja miehet saattavat olla sivussa kamppailusta.

Edustuksen riveistä mukaan voi periaatteessa tulla kaikki ne pelaajat jotka eivät ole pelanneet otteluita viimeisen kahdeksan päivän sisällä. Oletettavaa onkin että jotkut pelaajista saavat peliaikaa Kerhon mukana ja näin pidettyä yllä pelituntumaa. A-junioreilla on peli seuraavan kerran vasta heinäkuun loppupuolella, joten sieltä lähtenee mukaan jälleen useita pelimiehiä.

FC Hämeenlinna puolestaan hävisi edellisen ottelunsa Å;bo IFK:ta vastaan täsmälleen samoin 0-3 luvuin. Samoin Kerho 07:n ja FC Hämeenlinnan edellinen kohtaaminen päättyi Seinäjoella 3-0 kotivoittoon. Hämeenlinnalaisilta puuttuu tästä ottelusta varmuudella ainakin hyökkääjä Aleksi Latvanen, joka otti suoran punaisen kortin Å;IFK-pelin lopussa.

Sarjassa Kerho 07 on tällä hetkellä kuudentena, tosin yhden ottelun muita vähemmän pelanneena. FC Hämeenlinna puolestaan on yhdeksäntenä.

FC Hämeenlinna – Kerho 07 sunnuntaina 29.6. klo 17.00 Hämeenlinnan Kaurialan stadionilla.
Tilanneseurantaa luvassa SJK:n Twitterissä ottelusta.

Kerho 07 astelee huomenna Kaurialan viheriölle.