123 456 7890

Kerho 07 Akatemia kohtaa keskiviikkona Vaasassa FC Kiiston. Kakkosen pohjoislohkon ottelu alkaa Kaarlen kentällä klo 18.30.

Akatemia on valahtanut viiden perättäisen tappion myötä sarjassa kahdeksanneksi ja on tällä hetkellä mukana tippumistaistossa. Sarja on kuitenkin äärimmäisen tasainen ja esimerkiksi piste-ero kolmantena olevaan Oulun Palloseuraan on vain kuusi pistettä. Voittoja tarvitaan ja sellaista keskiviikkona lähdetään hakemaan.

Hyvällä hengellä jatketaan ja treeneissä on hyvä meininki. Meillä oli hyvä ryhtiliike YPA pelistä edelliseen TP-47 -peliin. Puolustuspelaamista paranettiin paljon ja asenne puolustuspelissä oli erinomainen. Hyökkäyspelissä toistui paljon harjoiteltuja asioita. Kuitenkin niitä asioita missä meillä on eniten parennettavaa sekä hyökkäys että puolustuspelissä, käymme läpi harjoituskentällä viimeistelyharjoituksissa ja kiinnitetään niihin erityishuomiota. Harjoittelemme myös erikoistilanteita ja hiomme hyökkäystä entisestään, kommentoi Akatemian johtaja Ossi Virta.

Meillä on ollut hirveän paljon poissaoloja viime otteluissa, mutta nyt sekin tilanne alkaa korjaantua. Esimerksiki Janne Tuohisaari, joka on ollut kolmesta viime pelistä pois, on nyt käytettävissä. Samoin Emil Lidman, joka ei ole ollut mukana viidessä viime ottelussa, on mukana. Huomattavasti valoisampi tilanne siinä suhteessa. Todennäköisesti myös Marco Matrone saa toisen pelin putkeen loukkaantumisensa jälkeen, joten koko ajan paremmalta näyttää tilanne, iloitsee Virta.

Kunhan me vain uskomme tähän mitä olemme tekemässä ja toistamme systemaattisesti niitä asioita pelissä joita päivittäin harjoittelemme, uskon että tulemme saamaan hyviä tuloksia loppukaudesta, päättää Virta lopuksi.

FC Kiisto on lohkossa viimeisenä ja heillä tilanne alkaa olla jo toivoton. Piste-ero Kerhoonkin on jo 11 pistettä. Kiisto on sarjassa nousijajoukkue, joka koostuu Kerhon tapaan nuorista lupaavista pelaajista ja se on myös Veikkausliigan VPS:n farmiseura. Viime kaudella se nousi komeasti Kolmosesta sarjakärkenä, osallistuen myös UEFA Regions Cupiin Suomen edustajana. Tällä kaudella Kakkosessa joukkue on voittanut vain kaksi ottelua ja kerännyt yhteensä 9 pistettä. Kiistoa valmentaa Marko Salo ja Jan-Christian Westermark.

Joukkueiden aiempi kohtaaminen tällä kaudella, päättyi Kerhon 1-0 voittoon Seinäjoen Keskuskentällä.

FC Kiisto – Kerho 07 Akatemia keskiviikkona 5.8. Vaasan Kaarlen Kentällä klo 18.30.

Kerho kohtaa toistamiseen FC Kiiston tällä kaudella.