123 456 7890

Kerho 07 jatkaa Kakkosen länsilohkoa huomenna torstaina, kun se kohtaa Turussa isäntäjoukkue Å;bo IFK:n klo 18.30 Urheilupuiston Yläkentällä.

Kerho 07 on parhaillaan loistavassa voittoputkessa ja on noussut jopa kärkikahinoihin lohkossa. Tällä hetkellä sijoitus on kolmas, mutta sarjaa johtavaan Vasa IFK:n joukkueeseen on eroa vain kolme pistettä.

Kaukana takana ei ole myöskään Å;IFK, sillä viidentenä olevat turkulaiset ovat Kerhoa perässä vain kaksi pistettä. Siten voikin puhua kuuden pisteen ottelusta huomisen kohtaamisen yhteydessä.

Molemmilla joukkueilla on myös samankaltainen tausta, sillä Kerho 07 toimii SJK:n reservijoukkueena ja samoin toimii Å;IFK farmiseurana TPS:n liigajoukkueelle. Molempien kokoonpanot elävät siten jonkinverran pelistä toiseen ja molempien mukana pelaa lupaavia nuoria – tulevaisuuden liigapelaajia.

Å;IFK on yksi taitavimpia joukkueita tässä sarjassa. Pelaajat ovat TPS:n junnymyllyn läpikäyneitä ja se toimii myös reservinä TPS:lle. Heidän peruspelaaminen ja tekeminen on todella hyvällä tasolla ja pidänkin että Å;IFK on yksi parhaita joukkueita tässä lohkossa. Pelaamme myös tasaisella tekonurmella, joten siitä on etua taitofutikselle. Hyvä peli tulee varmasti, kertoo Kerho 07:n vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Meidän viime otteluun olen tietenkin tyytyväinen, mutta sen pitää jäädä siihen matsiin. Onhan tämä vähän klishee, mutta nälkä kasvaa syödessä ja haluamme lisää vaan kokoajan. Pystymme parantamaan edelleen pikkuisen, jatkaa Peltonen.

Kerho matkustaa Turkuun ilman tällä hetkellä armeijassa olevia nuoria pelimiehiä, jotka ovat kuitenkin taas käytettävissä A-nuorten pelissä sunnuntaina. Teemu Penninkangas loukkasi itseään hieman treeneissä ja hänen pelaamisensa torstaina on vielä epävarmaa. Muuten Kerho saa hyvä kokoonpanon mukaan otteluun.

Å;IFK – Kerho 07 Turun Yläkentällä torstaina 7.8. klo 18.30.

Kerho 07 kaatoi viime ottelussa kärkijoukkue TPV:n 4-1 lukemin.