123 456 7890

Kerho 07 matkustaa lauantaina 14.9. Ouluun, missä se kohtaa Kakkosen Pohjoislohkon viimeisenä olevan Tervarit.

Isäntäjoukkueella ei enää sarjassa pelattavaa ole, muuten kuin kunniasta.
Kerho 07 tarvitsee vielä lopuista peleistä pisteitä, jotta sarjapaikka Kakkosessa varmistuisi myös ensi kaudelle.

Tervarit ilman voittoja

Nousijajoukkue Tervarit on pelannut koko kauden ilman ainoatakaan voittoa. Tasapelejä sillä on viisi ja siten myös viisi pistettä. Toisella tippujan paikalla olevalla Rotuaarin Pallolla on tällä hetkellä kasassa 21 pistettä, tai jopa 24 pistettä jos heidän vireillä oleva protestinsa Vasa IFK:ta vastaan menee läpi.

Huomioitavaa on kuitenkin, että edellisen kerran Tervarit sai pisteitä juuri Kerho 07:lta, kun se haki 1-1 tasapelillä pisteen Seinäjoelta 20. heinäkuuta pelatusta ottelusta.

Toukokuussa pelattu ensi kohtaaminen meni kuitenkin Kerhon nimiin, kun se haki 1-3 voiton Oulusta.

Tervareilla ei tällä hetkellä ole pelikieltoja rasitteenaan ja varmasti kauden avausvoiton metsästys jatkuu kovalla asenteella edelleen. Takki auki ei Ouluun siis kannata lähteä.

Kerho 07:lla hyvä vire

Tällä hetkellä Kerho on pelannut neljä ottelua putkeen ilman tappiota. Jostain syystä otteet on kuitenkin hieman ailahdellut ja joka toinen ottelu on ollut tasapeli ja joka toinen voitto.

Jos tuo tilasto pitää kutinsa nytkin, on lauantaina vuorossa voitto. Sitä myös tarvitaan, sillä takana tulevat Rotuaarin Pallo, KPV ja PK-37 taistelee kynsin ja hampain sarjapaikastaan.
Kerholla on toki kasassa jo 29 pistettä, eli sillä on jo viisi pistettä tippumisrajoilla oleviin joukkueisiin eroa.

Ouluun Kerho pääsee täydessä iskussa, sillä pelikieltoja tai loukkaantumisia ei ole. Mukana saattaa olla myös JJK:sta lainalla oleva nuori Eero Tamminen, jollei nuorimies jää sitten mukaan edustusjoukkueen rinkiin, joka pelaa samaan aikaan kotikentällä.

Lauantain kamppallu mukaan laskettuna Kerholla on enää neljä peliä sarjaa jäljellä ja kaksi noista pelataan Seinäjoella. Kausi päättyy lauantaina 5.10.

Tervarit – Kerho 07 lauantaina 14.9. klo 16.00, Castrenin kentällä.

SJK U19 Kaarinaan

U19 SM-sarja jatkuu myös tänä viikonloppuna ja SJK:n U19 joukkue matkaa Kaarinaan sunnuntaina, missä se kohtaa paikallisen FC Kaarinan klo 14.00.

FC Kaarina on parhaillaan sarjassa kolmantena ja kamppailee täysillä jopa hopeamitalista. Tosin siihen se tarvii toisena olevan JJK:n romahdusta.

Pronssimitalit heillä kuitenkin on jo melkein hallussa, mutta voitolla he myös varmistaisivat tämän.

SJK:lla ei pelissä ole varsinaisesti enää panosta, sillä sijoitus löytyy vankasti keskikastista, sijalta viisi.

Kaarinaan joukkue pääsee hyvässä vireessä, sillä edellisviikonloppuna Porissa kaatui isäntäjoukkue FC Jazz 0-3 luvuin ja tällä hetkellä ei haittana ole pelikieltoja tai loukkaantumisiakaan.

Tietenkin Kerho 07:n mukana Oulussa on lauantaina useampikin U19 joukkueen pelaaja, joten omat haasteet tämä luo kokoonpanoa mietittäessä. Samalla se tarjoaa taas näyttöpaikkoja nuoremmille pelimiehille.

SJK U19 joukkueella on tämä sunnuntain kamppailu mukaan laskettuna enää kolme ottelua sarjaa jäljellä ja kausi päättyy 5.10. kotiottelulla OLS:a vastaan.

SM-Sarjaa, FC Kaarina – SJK U19, Kaarinassa, sunnuntaina 15.9. klo 14.00.