123 456 7890

Kerho 07 matkustaa perjantaina Maskuun ja kohtaa siellä paikallisen Palloseuran Kakkosen länsilohkon ottelusta.

Kokonaisuutena hyvää kautta pelaava Kerho 07, pelasi viime maanantaina Ilves-Kissojen kynsissä kauden kenties heikoimman esityksensä ja hävisi harmittavasti 1-0 luvuin kotikentällään.

Jo tuon ottelun jälkeen vastuuvalmentaja Max Peltonen vakuutti että perjantaina tullaan taatusti näkemään alusta alkaen hereillä oleva joukkue ja että Maskua vastaan lähdetään hakemaan selvästi parempaa peliä.

Mikään helppo vastus ei Masku toki ole ja kahdessa aiemmassa kohtaamisessa Kerho on onnistunut nappaamaan vain pisteen isokokoiselta ja varsin fyysistä peliä esittävältä joukkueelta. Edellinen vierasottelu Maskun Taponkedon suurella kentällä päättyi 0-0 tulokseen ja Seinäjoella Masku oli 1-2 luvuin parempi.

Sarjassa Masku on juuri Kerhon alapuolella yhden pisteen erolla, Kerhon ollessa viides ja Maskun kuudes. Kaksikon takana tulee Kerhosta kolmen pisteen päässä tasapisteissä olevat Ilves-Kissat ja Pallo-Iirot. Edellä puolestaan on pisteen päässä Å;IFK ja kahden Närpes Kraft. Kovin on tasaista ja parilla voitolla sitä olisikin hätyyttelemässä sarjakärkeä, kun taas tappioilla mukana tippumistaistossa.

Kerho 07 joutuu otteluun ilman Timo Rauhalaa ja Tuomas Lähdesmäkeä, jotka molemmat saivat korttitilinsä täyteen edellisessä ottelussa. Myös Teemu Penninkangas on vielä sivussa loukkaantumisen vuoksi.

Kapteeninnauhaa Jyri Hietaharjun lopettamispäätöksen jälkeen kantanut ikiliikkuja Aki Sipilä tekee paluun kokoonpanoon, viime ottelussa kärsityn pelikiellon jälkeen. Myös pitkään alkukaudesta sivussa ollut Sami Viljanen sen sijaan on taas pelikunnossa ja tuo lisää voimaa nuoreen joukkueeseen.

Masku – Kerho 07, Taponkedon jalkapallokentällä, perjantaina 15.8. klo 18.30

Kerhon edellinen ottelu jätti mietittävää valmennuskaksikolle.