123 456 7890

Kakkosen länsilohkon Pallo-Iirot vierailee Seinäjoella sunnuntaina ja Kerho 07 saa silloin vastaansa uusiutuneen raumalaisryhmän. Tämän kauden alusta joukkuetta valmentaneen Hannu Tourun melko tinkimätön vaatimustaso oli joillekin raumalaispelaajille liikaa ja putoamistaisteluun joutunut Pallo-Iirot erotti valmentajansa huonoihin tuloksiin vedoten. Samalla seurasta lähti myös A-junioreista vastannut Iiro Koivula, joka toimi Tourun kakkosvalmentajana. Pelaajille ja kannattajille muutos oli toivottu, mutta aika näyttää onko se myös hyväksi joukkueen esityksille ja pyrkimyksille ylöspäin.

Ainakin ensimmäinen ottelu uuden valmentaja Harri Virtasen kommennossa oli voitokas. Sarjajumbo Sporting Kristina kaatui siinä 3-0 luvuin. Harri Virtanen on seurassa tuttu mies ja valmensi edustusjoukkuetta viimeksi vuonna 1997.

Aina valmentajan vaihdoksen jälkeen tapahtuu jotain. Yleensä tulee piristys. Kuinka pitkään se sitten kestää, on monesta asiasta kiinni. Pelaajat haluavat kuitenkin näyttää osaamistaan ja treeneihinkin tulee siten uutta virtaa. Eli yritteliäs ja taisteleva Pallo-Iirot tänne tulee sunnuntaina aivan varmasti, arvioi vastuuvalmentaja Max Peltonen

He ovat myös saaneet vanhoja pelaajia valmentajanvaihdoksen jälkeen takaisin ja näen että he ovat nyt entistä kokeneempi joukkue. Heillä on muutenkin kokeneita ja hyviä pelaajia tässä sarjassa ja he pystyvät kääntämään pelejä. Pallo-Iirot on myös pelaava joukkue, joten kaikinpuolin mielenkiintoinen ja haastava peli on tulossa, Peltonen päättää.

Kerho 07 saa mukaansa loukkaantumisesta toipuvan Teemu Penninkankaan ja armeijassa parhaillaan olevat nuoret pelimiehet. Siten ainoastaan pitkäaikaisloukkaantunut Jordi Lahnalakso

on sunnuntaina varmuudella sivussa.

Pallo-Iirojen pelaajistosta ei ole tarkempaa tietoa loukkaantumisten osalta, mutta joukkueen riveihin teki paluun ainakin Nico Rinne, Antti Horjanheimo sekä Mikko Laaksonen. Hyökkääjä Juho Patola on koko sarjan kovimmassa iskussa ja mies on tehnyt jo hurjat 16 maalia tällä kaudella. Patola on iitseasiassa tehnyt jo lähes puolet Pallo-Iirojen maaleista. Lohkon kakkosena maalioörssissä oleva VIFK:n Travis Cantrellkin on viisi maalia hänestä jääneenä.
Kerhon paras maalintekijä on Suomen U19-maajoukkueen hyökkääjä Elias Ahde, joka on osunut kahdeksan kertaa.

Kerho ja Pallo-Iirot ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella jo kahdesti Raumalla ja ensimmäisellä kertaa pisteet jaettiin 1-1 tuloksella – jälkimmäisessä Kerho oli peräti 5-2 maalein parempi. Myös talvella pelattu harjoitusottelu päättyi Kerhon nimiin 4-1 lukemilla.

Kerho kaatoi viime viikolla FC Hämeenlinnan 2-0 luvuin ja tuossa ottelussa maalivahti Luis Fernando oli todella kovassa vireessä. Ottelun ensimmäinen maali syntyi vierailijoiden omasta pelaajasta ja toisen iski kokenut Matti Lähitie suoraan komealla vapaapotkulla.

Tervetuloa katsomaan miten Kerho pärjää uudistuneita Pallo-Iiroja vastaan.

Kerho 07 – Pallo-Iirot sunnuntaina 31.8. klo 18.30 Seinäjoen Keskuskentällä.

Liput:


8 (normaali)


5 (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)


Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.


SJK kausikortit käyvät normaalisti myös kaikkiin Kerho 07:n kotiotteluihin.

Kokenut puolustaja Matti Lähitie iski varsin komean vapaapotkumaalin Kerho 07:n edellisessä kotiottelussa.