123 456 7890

Kerho 07 kohtaa keskiviikkoiltana harjoitusottelussa samassa Kakkosen lohkossa alkavalla kaudella pelaavan Närpes Kraftin. Ottelu pelataan Närpiön urheiluhallissa ja se alkaa klo 21.20.

Odotetaan siitä tiukkaa peliä. Närpiössä on pienempi halli kuin Wallsport ja siten siellä tulee myös paljon tapahtumia ja kaksinkamppailuja, arvioi Kerho 07:n vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Tarkoitus on saada kovia pelejä myös Kerhon omille pelaajille talvikaudelle, sillä nuoret pelaavat paljon tärkeitä otteluita SM-karsinnoissa, Peltonen jatkaa.

Ottelu oli alunperin tarkoitus pelata vastata perjantaina, mutta koska A-juniorit lähtevät lauantaina aikaisin Valkeakoskelle omaan SM-karsintaotteluunsa ja useita pelaajia on tällä viikolla myös maajoukkuetehtävissä, pyysi Kerho ottelun aikaistamista.

Nyt mukaan saadaan muutama SJK U19 joukkueen pelaajakin, sekä edustusjoukkueen pelaajia.

Nuori puolustaja Kalle Taimi on saanut peliaikaa tänä talvena myös Liigacupissa. Kuvassa ottelussa VPS:ää vastaan.

Närpiö samassa lohkossa

Närpes Kraft on Kerhon paikallisvastustajia Pohjanmaan alueelta, mutta silti joukkueet eivät viime kaudella pelanneet samassa Kakkosen lohkossa. Tälle kaudelle kuitenkin Kerho 07 ja Vasa IFK siirrettiin pohjoislohkosta läntiseen ja näin lähinaapurit pääsevät pelaamaan paikalliskamppailuja myös Kakkosessa.

Kraft olikin viime kaudella länsilohkossa kovassa iskussa, sillä joukkue keikkui ajoittain aivan kärjen tuntumassa, ollen kuitenkin lopulta lohkossa viidensiä. Silti piste-ero toiseksi tulleisiin Tampereen Pallo-Veikkoihin, oli vain kaksi pistettä.

Kraft on ollut kovassa iskussa myös talvikaudella ja mukaan on saatu todella kova joukkue. Joukkueessa on perinteisesti ollut aina kovia ulkomaalaisvahvistuksia ja mukana on myös liigakokemusta Kim Bölingin ja Jens Nygå;rdin muodossa.

Viime kauden maalitykki Jonas Granfors on herättänyt kiinnostusta Pietarsaaren Jaron lisäksi myös Ruotsissa ja saattaa olla että ensi kaudeksi maalintekovastuu siirtyy jonkun toisen pelaajan harteille.

Kraftia valmentaa Peter Sundlin.

SJK:n keskikentän kovaa pelaava Walesilainen Richie Dorman siirtyi Seinäjoelle aikoinaan juuri Närpes Kraftin kautta.

Kokoonpano elää vielä

Kerho 07:n omista pelaajista osa on vielä loukkaantuneena tai puolikuntoisena ja siksi mukaan tarvitaan vahvistuksia SJK edustusjoukkueesta. Normaalistikin SJK U19 joukkueen pelaajista mukaan tulee aina useita pelaajia, tosin tällä viikolla nuorista moni on parhaillaan maajoukkuetehtävissä.

Näillä näkymin edustusjoukkueesta Kerhon mukaan lähtee maalivahti Luis Fernando ja kenttäpelaajat Jussi Aalto, Jyri Hietaharju, Timo Rauhala, Sami Viljanen ja Kalle Taimi.

SJK U19 joukkueesta varmasti mukana on kenttäpelaajat Janne Tuohisaari, Jaakko Vihanta ja Arttu Aromaa, sekä maalivahti Paavo Valakari. Mukaan saattaa lähteä vielä muitakin U19 joukkueen pelaajia.

Kerhon omista pelimiehistä täydessä pelikunnossa on ainakin Samir Bouroussi, Antti Viita, Roope Takala, Jordi Lahnalakso ja Jesse Jääskeläinen.

Tarkempi mukaan lähtevä kokoonpano on selviää kuitenkin vasta ottelupäivänä.

Keskiviikkona 5.3. klo 21.20 Närpes Kraft – Kerho 07, Närpiön urheiluhallissa.