123 456 7890

Kerho 07 kohtaa keskiviikona Seinäjoen Keskuskentällä Närpiön Kraftin Kakkosen länsilohkon ottelussa. Ottelu alkaa klo 18.30.

Kerhon alkukausi on sujunut edellistä VIFK ottelua lukuunottamatta loistavasti ja tarkoitus on palata samantien voittojen tielle huomisessa ottelussa.

Ei tässä mikään poppamies tarvi olla että tietää mikä meidän tavoite on. Eli lähdetään parantamaan esitystä edellisestä pelistä ja saadaan se jätettyä nopeasti historiaan, sanoo Kerho 07:n vastuuvalmentaja Max Peltonen

Kraft on perinteisesti kova kakkosen jengi, heillä on muunmuassa Jens Nygå;rdin kautta rutkasti kokemusta ja hyvät ulkomaalaisvahvistukset jotka ovat olleet siellä jo pitkään. Hyvä vastus on tulossa, kommentoi Peltonen tulevaa kamppailua.

Ottelu on samalla Kerho 07:n ensimmäinen Keskuskentällä pelattava ottelu tällä kaudella.

Kerho 07 pääsee Keskuskentälle ensimmäistä kertaa tällä kaudella

Sami Viljanen sivussa

Sami Viljanen on tästä ottelusta varmuudella sivussa, sillä hän loukkasi itseään edellisessä ottelussa ja joutuu huilaamaan ainakin pari viikkoa. Viime ottelussa loukkaantui myös laitapakki Timo Rauhala, mutta Tinke on jälleen kunnossa ja mukana kokoonpanossa.

Edustuksen ringistä pelaajat jotka eivät ole olleet mukana Helsingissä maanantaina pelatussa ottelussa, ovat periaatteessa käytettävissä tässä kamppailussa. Mukaan tulee kuitenkin myös paljon nuoria pelaajia SJK U19 joukkueesta ja tarkoituksena on tietenkin antaa heille myös peliaikaa Kakkosessa.

Kerho ja Kraft ovat toisilleen varsin tutut joukkueet, sillä he ovat kohdanneet toisiaan useissa harjoitusotteluissa viime vuosina. Niin myös tänä talvena kahdesti ja molemmissa Kerho 07 on ollut maalilla parempi.

Kerho 07 – Närpes Kraft ke 28.5. klo 18.30

Liput:
8 (normaali)
5 (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.
SJK kausikortit käyvät normaalisti myös kaikkiin Kerho 07:n kotiotteluihin.

Myös kahvi- ja makkaranmyyntikoju palvelee normaalisti.

Tervetuloa!