123 456 7890

Kerho 07 pelaa lauantaina 2.8. klo 16.00 alkavassa Kakkosen ottelussa Keskuskentällä Tampereen Pallo-Veikkoja vastaan.

TPV on tällä hetkellä sarjassa toisena, vain kahden pisteen päässä lohkoa johtavasta Vasa IFK:sta. Kerho 07 puolestaan löytyy jaetulta viidenneltä sijalta, mutta eroa Pallo-Veikkoihin on vain kuusi pistettä. Voitolla Kerho voisi siten nousta mukaan kärkikahinoihin.

Halutaan pistää kampoihin kärkijengille. TPV on hyvä ja kokenut joukkue, nimenomaan pelaava joukkue ja SJK:nkin mukana aikoinaan pitkään treenannut Sergei Korsunov on siellä erittäin keskeinen pelaaja. Kärjessä Mohamed Koroma tekee vahvoja juoksuja ja pystyy tekemään pelin puolustukselle vaikeaksi. Odotan hyvää ja mielenkiintoista peliä lauantaina, kertoo Kerho 07:n vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Joukkueet kohtasivat aiemmin tällä kaudella Tampereen Tammelassa ja tuolloin TPV oli 1-0 luvuin parempi. Tämänhetkiset kuntopuntarit joukkueilla kuitenkin näyttää hieman eri suuntiin, sillä Kerho 07 on voittanut viiidestä viimeisestä ottelustaan peräti neljä ja hävinnyt vain toiselle kuumalle joukkueelle Maskulle. TPV on voittanut viidestä viimeisestä ottelustaan kaksi, pelannut kerran tasan ja hävinnyt kahdesti.

Kerho 07 tosin kokee pari menetystä keskikentällä, kun kokenut Jyri Hietaharju laittoi kengät naulaan päättäen komean aktiiviuransa ja Jesse Jääskeläinen huilaa tämän ottelun korttitilin täyttymisen vuoksi.

Sami Viljanen on jo palannut pitkän loukkaantumisen jälkeen täyteen harjoituskuntoon, mutta pelikunto ei ole vielä sillä tasolla että miestä mukana nähtäisiin. Myös koko kauden sivussa ollut Jordi Lahnalakso on edelleen poissa.

Tänä viikonloppuna SJK:n U19 joukkueella ei ole pelejä, joten sieltä tulee varmasti mukaan monta nuorta pelimiestä. Myös armeijassa olevat kaverit saadaan tähän otteluun mukaan.

Kerhon paras maalintekijä on ollut nuori Elias Ahde, joka on osunut kuudesti. TPV:n maalitykit puolestaan ovat Sergei Korsunov kahdeksalla maalillaan ja Tero Intala viidellä maalilla.

Kerho 07 – TPV, Seinäjoen Keskuskentällä lauantaina 2.8. klo 16.00

Tervetuloa viihtymään Keskarille!

Liput:
8 (normaali)
5 (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.
SJK kausikortit käyvät normaalisti myös kaikkiin Kerho 07:n kotiotteluihin.

Kerho 07 pääsee jälleen Keskuskentälle pienen tauon jälkeen.