123 456 7890

Kerho 07:n kiireinen viikko Kakkosen pohjoislohkossa jatkuu jo lauantaina 10.8. klo 16.00 pelattavalla PS Kemi – Kerho 07 ottelulla.

PS Kemi Kings, kuten joukkueen koko nimi kuuluu, johtaa tällä hetkellä pohjoislohkoa, kolme pisteen erolla FC YPA:n verrattuna.

Kerho 07 on parhaillaan seitsemäntenä, mutta juuri Kerho aiheutti jymy-yllätyksen FC YPA:lle viime viikonloppuna ja avitti kemiläiset voitollaan sarjakärkeen.

Kerholla itsellään on kova hinku kerätä pisteitä, sillä putoamisviivalla keikkuva KPV on vain kolmen pisteen päässä takana.

Kerho myös koki kirvelevän viime hetkien tappion keskiviikkona KPV:n vieraana, joten olisi tärkeää ponnistaa voittojen tai edes pisteiden makuun nopeasti takaisin. Kemi on toki paha paikka vierailijalle, mutta mitenkään mahdotonta ei voitto siellä olisi, varsinkaan jos Kerho saa vahvan ryhmän jalkeille.

PS Kemi englantilaiskomennossa

Kemiin palkattiin tälle kaudelle englantilaisverta, kun joukkueen valmentajaksi tuli kauden alla entinen West Ham Unitedin legendaarinen puolustaja Tommy Taylor.

Taylor onkin saanut PS Kemin melkoiseen liitoon sarjan kärkipaikalle ja tässä häntä on auttanut kokenut maalivahti Mikko Vilmunen ja huikeat maalimäärät paukuttanut Christian Eissele, jonka maalimäärä on jo käsittämättömät 22 maalia.

Eissele oli sankarina myös joukkueen edellisessä ottelussa keskiviikkona, kun PS Kemi haki 0-1 voiton hänen maalillaan Oulun Tervareilta.

Eissele ei ole kuitenkaan ainoa maalitykki joukkueessa, sillä Tyler Pasher on iskenyt jo 9 osumaa miehen rinnalla.

Kerho 07 on kuitenkin ollut PS Kemille hankala vastus tällä kaudella, sillä vaikka Kemi on voittanut kaksi aiemmin tällä kaudella pelattua ottelua, on se joutunut niissä varsin koville ja molemmat ottelut on ratkennut vain maalinerolla.

Keväällä Kemissä ottelu päättyi kotijoukkueen 2-1 voittoon ja Seinäjoella kesäkuussa pelattii 0-1 lukemin.

Kemin loukkaantumistilanteesta ei ole tarkempaa tietoa, mutta pelikiellon takia huomisen ottelun missaa ainakin Tommi Siekkinen.

Kerho 07 saa hyvän ryhmän matkaan

Keskiviikkona kirvelevän tappion Pohjanmaan paikallisessa kärsinyt Kerho 07 lähtee Kemiin sisuuntuneena ja hieman jopa vahvistuneena. Mukaan lähtee koko lailla sama rinki kuin edellisessäkin ottelussa, mutta mukaan on mahdollista ottaa kaikki pelaajat edustusjoukkeesta, jotka eivät pelanneet Viikinkejä vastaan keskiviikkona. Ja koska SJK edustuksen ottelu on sunnuntaina vasta 18.30, on kaikki Kerhon mukana pelaavat pelaajat tuolloin myös pelikelpoisia.

Ainakin SJK:n uusi vahvistus Juli Serrano, nähtäneen mukana Kemin reissulla, jotta mies pääsisi nopeasti parhaaseen pelituntumaan edustuksen pelejä ajatellen.

Kerho 07:lla ei ole uusia loukkaantumisia, eikä pelikieltojakaan häiritsemässä. Joukkueen paras maalitykki Daniel Caumo kuitenkin pelasi viime keskiviikkona edustuksen mukana, joten häntä ei Kemissä tällä kertaa tulla näkemään.

SJK U19 pelasi oman ottelunsa torstaina ja jäi pienelle tauolle, joten heidänkin pelaajat ovat tarpeen vaatiessa käytettävissä Kerho 07:n riveissä lauantaina.

PS Kemi – Kerho 07 lauantaina 10.8. klo 16.00, Kemissä.