123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon kaikki miesten joukkueet pelaavat tänä viikonloppuna, kun edustus kohtaa kotikentällä lauantaina IFK Mariehamnin, samaan aikaan Raumalla Kerho 07 kohtaa Kakkosen länsilohkon kärkikamppailussa Rauman Pallo-Iirot ja vielä sunnuntaina SJK U19 isännöi FC Interiä A-junioreiden SM-sarjan kotiavauksessa Jouppilanvuorella klo 15.00 alkavassa ottelussa.

Niinpä lähes kaikki kunnossa olevat pelaajat nähdäänkin viikonloppuna tositoimissa.

Pallo-Iirot on aloittanut kauden vahvasti, kolme voittoa putkeen ja odotan että siitä tulee hyvä ja kova peli. Lähdetään sinne nuorella joukueella. Pallo-Iirot on myös pelaava jengi, joten odotan mielenkiinnolla ottelua, kommentoi Kerho 07:n vastuuvalmentaja Max Peltonen tulevaa kärkikamppailua.

Myös FC Inter on kova joukkue ja siitäkin tulee varmasti tasainen vääntö sunnuntaina, joten mielenkiintoinen viikonloppu on edessä kaikenkaikkiaan, päättää myös SJK U19 joukkueen valmennusvastuuta kantava Peltonen.

Pallo-Iirot – Kerho 07 lauantaina 17.5. klo 16.00, Rauman Äijänsuolla
SJK U19 – FC Inter U19 sunnuntaina 18.5. klo 15.00, Jouppilanvuoren tekonurmella

Sekä Kerho 07:n, että SJK U19 joukkueen vastuuvalmentajana toimivalla Max Peltosella on kiireinen viikonloppu.

Kerho 07 Kakkosen kärkikamppailussa Raumalla

Kauden loistavasti aloittanut Kerho 07, pääsee näillä näkymin hyvin samanlaisella ryhmällä lauantain kärkikamppailuun, kuin kauden aiempiin otteluihinkin. Lisäksi mukaan tulee pelaajia A-junioreista, mutta koska heillä on oma pelinsä sunnuntaina, ei voi kuormittaa pelaajia liikaa.

Sivussa on varmuudella ainoastaan Jordi Lahnalakso, jolle tämän viikonlopun ottelut tulevat liian aikaisin.

Edustuksen ringistä tulee varmasti muutama pelaaja mukaan kuten aiemminkin, mutta myös heidän samanaikanen kotipeli muuttaa hieman suunnitelmia.

Sarjatilanne joukkueiden kesken on kutkuttava, sillä Pallo-Iirot johtaa sarjaa yhdeksällä pisteellä ja toisena oleva Kerho, on saanut kasaan seitsemän pistettä. Voitolla Kerho 07 siis nousisi jo lohkon kärkeen.

Kaksikon takana kuudessa pisteessä on Vasa IFK ja Tampereen Ilves-Kissat, mutta näistä VIFK:lla on peli enemmän pelattuna.

Pallo-Iiroja valmentaa kokenut Hannu Touru, jonka metodit aiheutti talvella pelaajistossa pientä turbulenssia, mutta hän on saanut muovattua joukkueesta kovan Kakkosen joukkueen ja P-Iirot ovat taistelemassa tosissaan noususta Ykköseen kauden päätteeksi.

Joukkueessa pelaa muutama nimekäs entinen liigapelaaja, kuten kapteeni Iiro Aalto ja juuri tämän ottelun alla kuntoutunut J-P Savolainen.
Kärkikaksikko Toni Tuuri ja Juha Patola, ovat molemmat iskeneet kolme maalia mieheen, joten Kerho puolustuksen on syytä olla heidän kanssaan tarkkana.

Kerho 07:n paras maalintekijä on tällä kaudella ollut kuntoutuksensa aikana peliaikaa hakenut espanjalaistähti Josu, joka on niin ikään osunut jo kolmesti. Josu ei kuitenkaan enää Kerho 07:n mukana ole, sillä mies on päässyt jo täyteen pelikuntoon ja jatkaa pelejä SJK edustuksessa.

Toiseksi paras maalintekijä onkin Suomen poikamaajoukkueen hyökkääjä Tuomas Lähdesmäki, joka on osunut kahdesti.

Paikanpäältä kantautuvien tietojen mukaan Pallo-Iirot saa tähän otteluun myös kahdennentoista pelaajansa katsomoon, kun äänekkäästi omiaan kannattava kannattajaryhmä marsii otteluun.
Rauman Äijänsuon stadionilla on siten luvassa hieno Kakkosen kärkikamppailu lauantaina.

Pallo-Iirot – Kerho 07 la 17.5. klo 16.00

SJK edustuksenkin mukana treenaava nuori puolustaja Kalle Taimi, nähdään varmuudella mukana Raumalla.

Joupiskalla sunnuntaina U19 SM-sarjan kotiavaus

Sunnuntaina klo 15.00, pelataan Jouppilanvuoren tekonurmella A-junioreiden SM-sarjaa, kun SJK U19 isännöi Turun FC Interiä.

SJK U19 pääsee otteluun hyvistä asetelmista, sillä lähes kaikki pelaajat on terveinä ja mukaan saadaan näillä näkymin pelaajia myös SJK:n B-junioreista, jotka pelasivat oman voitollisen ottelunsa Kokkolassa jo torstaina.

Tietenkin Kerho 07:n peli lauantaina saattaa vaikuttaa joukkueen kokoonpanoon, mutta SJK lähtee peliin voittoa tavoittelemaan.

SM-sarjaa on takana kaksi ottelua ja SJK on sekä voittanut, että hävinnyt yhden ottelun. VIime viikolla pelattu vierasottelu Käpylän Palloa vastaan oli menestys ja SJK voitti Helsingissä 2-0 luvuin. Kausi myös aloitettiin vierasottelulla FC Hongan vieraana, missä tuli kirvelevä 3-2 tappio.

Nyt päästään ensimmäistä kertaa kotikentälle ja toivottavasti paikalle tulee paljon yleisöä omia nuoria kannustamaan.

Sunnuntaiksi on luvattu kaunista säätä ja Joupiskalla Kilun kioski palvelee makkaran- ja kahvinmyynnin merkeissä. Itse otteluun on vapaa sisäänpääsy.

SJK U19 – FC Inter U19 sunnuntaina 18.5. klo 15.00, Jouppilanvuoren tekonurmella.

Tervetuloa.