123 456 7890

Kerho 07 saa vieraita Torniosta, kun TP-47 saapuu Seinäjoen Keskuskentälle huomenna perjantaina.

Kerho 07 johtaa Kakkosen Pohjoislohkoa tasapisteissä FC YPA:n kanssa, mutta YPA:lla on peli vähemmän pelattuna, sekä parempi maalisuhde.

TP-47 vaanii sopivasti viidentenä ja neljän pisteen päässä Kerhosta, joten entinen liigajoukkue tulee Seinäjoelle taatusti voitto haaveenaan.

Luvassa on mielenkiintoinen Kakkosen ottelu Keskuskentän loistavassa kunnossa olevalla nurmella, joten kannattaa lähteä katsomaan ja kannustamaan Kerho voittoon.

Tornion ylpeys TP-47

TP-47 lähti tähän kauteen maltillisesti ja toiveissa on että tulevaisuudessa omasta hyvästä juniorityöstä saataisin ammennettua pelaajia joilla nousta takaisin parrasvaloihin.

Tälle kaudelle ringin leveys ei kuitenkaan vielä omasta takaa riitä ja joukkue teki farmisopimuksen Rovaniemen Palloseuran kanssa.
Farmisopimuksen myötä Tornioon matkaa RoPS:ssa vähemmälle peliajalle jääneitä pelimiehiä ja näin molemmat joukkueet hyötyvät tästä liikenteestä.

Alkukausi lähti hieman yskähdellen käyntiin, mutta viimeistään paikallisottelussa PS Kemiä vastaan homma lähti jälleen kunnolla käyntiin. Siinä ottelussa ei tosin voittoa vielä tullut, mutta kahdessa seuraavassa tuli ja maaleja noissa on syntynyt yhteensä 9.

Joukkueen kärjessä onkin jalkapalloväelle varsin tuttu mies, Keijo Huusko, joka on onnistunut maalinteossa nyt kolmasti. Huuskon lisäksi tulivoimasta vastaavat Guyanan A-maajoukkuehyökkääjät Trayon Bobb ja Daniel Wilson.

TP-47:n riveissä pelaa myös nuori lupaus Aleksi Gullsten, joka kävi näytillä myös SJK:ssa viime talven aikana.

Kerho 07 valmiina

Kerho 07:n pelaajarinki luonnollisesti elää jokaiseen matsiin lähtiessä, mutta ainakin kaikki pelaajat jotka eivät pelanneet eilisessä edustusjoukkueen ottelussa, on käytettävissä huomisessa kamppailussa.

Näiden mukana myös Daniel Caumo, joka tuli Seinäjoelle juuri TP-47:n kautta kaudella 2011.
Myös Viron U21 Maajoukkueeseen kutsun saanut Stanislav Goldberg on käytettävissä, mutta tämän ottelun jälkeen hän liittyy Viron maajoukkueen harjoituksiin. Viron U21 Maajoukkue pelaa kolem ottelua, joista kaksi on EM-karsintaa Tanskaa ja Andorraa vastaan. Goldbergilla on jo takanaan neljä U21 Maajoukkueen peliä ja 19 poikamaajoukkueiden peliä.

Viron nuortenmaajoukkuene Stanislav Goldberg iski komean maalin kaukolaukauksella edellisessä ottelussa Tervareita vastaan.

Mukana on varmasti myös useampikin A-juniori, sillä heillä on oma peli vasta tiistaina. A-juniorit tosin ovat kovassa otteluruuhkassa ja lepo tekee varmasti monelle heistä hyvää.

Kakkosen Pohjoislohkon Kerho 07 – TP-47, Keskuskentällä perjantaina 31.5. klo 18.30. Tervetuloa viihtymään.

Liput:
8 � normaalihinta?
6 � alle 16 vuotiaat, eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat.
Alle 12 vuotiaat ja sotaveteraanit, ilmainen sisäänpääsy.??

SJK Kannattajat-kortilla saa Wallsportin kahviosta ostetuista ennakkolipuista -20 %.?
Hospodasta, Wilsonista ja Coffee Housesta S-etukortilla ennakkolipuista -20 %??.

Ennakkolipunmyynti:?
– Wallsport
?- Hospoda Korbel?
– Sport Bar Wilson?
– Coffee House?
– Etelä-Pohjanmaan Matkailu?

?HUOM! alennukset vain ennakkolipuista!