123 456 7890

Kerho 07 jatkaa Kakkosen otteluita lauantaina, kun se kohtaa Seinäjoen Keskuskentällä klo 16.00 alkavassa ottelussa FC Hämeenlinnan. Myös SJK U19 joukkue pelaa tänä viikonloppuna, kun se kohtaa vieraskentällä sunnuntaina klo 15.00 Turun FC Interin.

Kerho 07 on sarjassa parhaillaan kuudentena, mutta eroa toiseen sijaankaan ei ole kuin viisi pistettä. Vielä vuonna 2012 Ykkösessä pelannut FC Hämeenlinna puolestaan on pahasti tippumistaistossa. Kovasti Ykkösen ajoista nuorentunut joukkue ei ole kuitenkaan vielä epätoivoisessa tilanteessa, vaikka joukkue onkin parhaillaan toiseksi viimeisenä lohkossa. Pelejä on jäljellä ja piste-eroa säilyjän paikalle vain muutamia pisteitä. Silti FC Hämeenlinna tarvitsee nopeasti voittoja säilyäkseen Kakkosessa.

Viime viikonloppuna FC Hämeenlinna jäi ilman pisteitä kotonaan, Å;IFK:n ottaessa 2-0 voitolla kaikki mukaansa. Tuossa ottelussa Aleksi Topinoja nappasi myös korttitilin täyteen ja huilaa lauantain ottelusta. FC Hämeenlinnaa tukee kotona ja vieraissa pieni mutta intohimoinen kannattajaryhmä ja todennäköisesti kannatuslaulut raikuvat myös lauantaina Keskuskentällä heidän toimestaan.

Kerho 07 puolestaan joutuu otteluun ilman Teemu Penninkangasta, joka toipuu edelleen loukkaantumisesta. Näillä näkymin Penninkangas nähtäneen kentillä kuitenkin jo ensi viikolla, mikäli kuntoutuminen sujuu suunnitelmien mukaan.

Pitkään sivussa ollut Sami Viljanen on jälleen käytettävissä ja saanut jo peliminuuttejakin, samoin Timo Rauhala palaa pelikiellosta mukaan tositoimiin.

Sekä Kerho 07:aa että sunnuntaina pelaavaa SJK U19 joukkuetta vahvistaa myös armeijassa olevat nuoret pelimiehet, joten molempiin otteluihin saadaan melko hyvät kokoonpanot mukaan.

Tervetuloa kannustamaan Kerho 07 voittoon Keskuskentällä lauantaina.

Kerho 07 – FC Hämeenlinna la 23.8. klo 16.00

Liput:
8 (normaali)
5 (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.

SJK kausikortit käyvät normaalisti myös kaikkiin Kerho 07:n kotiotteluihin.