123 456 7890

Kerho 07 on päässyt kovaan iskuun Kakkosessa ja nappasi viime viikolla erittäin maukkaan voiton sarjakärki Vasa IFK:sta 3-1 luvuin. Nyt vastaan tulee kotiottelussa Maskun Palloseura ja ottelu Keskuskentällä alkaa keskiviikkona 16.7. klo 18.30.

Myös kovassa vireessä oleva Masku on vain pisteen päässä kuudentena ja Kerho viidentenä. Masku nappasi niin ikään maukkaan voiton viime viikolla, kun he kaatoivat Pallo-Iirot suurinumeroisesti 6-1 maalein.

Masku ja Kerho 07 kohtasivat jo kauden alussa toukokuussa ja tuolloin ottelu päättyi Maskun Taponkedon jättimäisellä kentällä 0-0 lukemiin. Ottelu oli silloin varsin kaksijakoinen, molempien vietyä ottelusta yhden puoliajan pelillisesti nimiinsä. Kaksinkamppailut oli kovia jo tuolloin, joten Seinäjoen huomattavasti pienemmällä kentällä miehestä otetaan mittaa varmasti entistä kovempaa.

Masku on saanut kovia tuloksia viimeaikona, joten ei tule helppoa peliä huomennakaan. Heillä on isoja pelaajia ja kun he pääsevät viljelemään palloja boksiin niin siinä pitää olla tarkkana. Viimeksi meillä oli heitä vastaan vähän nihkeä toinen puoliaika ja huomenna on sitten uusi yritys laittaa paremmaksi, kertoo Kerho 07:n vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Voitolla Kerho nousisi tasapisteisiin neljäntenä olevan Å;bo IFK:n kanssa ja vain pisteen päähän sunnuntaina kohdattavaa Närpiön Kraftia.

Kerho on peluuttanut paljon nuoria otteluissaan ja jälleen huomenna tullaan näkemään heitä mukana, vaikka A-juniorien pelit SM-sarjassa jatkuvatkin ensi lauantaina. Kapteeni Jyri Hietaharju palaa pelikiellon jälkeen mukaan ja edustuksen joukosta on tarvittaessa käytettävissä kaikki pelaajat jotka eivät pelanneet viime ottelussa Veikkausliigassa.

Varmuudella sivussa on Sami Viljanen sekä nuori Emil Lidman ja jo pitkään loukkaantuneena ollut Jordi Lahnalakso. Viime ottelussa itseään hieman loukanneen Timo Rauhalan pelikunto selviää vasta viimestelyharjoituksissa.

Kerho 07 – Masku keskiviikkona 16.7. klo 18.30 Keskuskentällä.

Liput:
8 (normaali)
5 (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.
SJK kausikortit käyvät normaalisti myös kaikkiin Kerho 07:n kotiotteluihin.

Myös kahvi- ja makkaranmyyntikoju palvelee normaalisti.

Kerho 07 valmistautuu säiden armoilla keskiviikon kamppailuun Prunttimäen harjoituskentällä

Paikalla myös fanituotekoju ja tarjouksia uuden huivin tai pelipaidan ostajille

SJK:n fanituotekoju on keskiviikkona avoinna Keskuskentällä ja sinne tulee myyntiin ensimmäistä kertaa SJK:n uudet ja aidot Adidas pelipaidat.

Hintaa paidalla on 49,90 ja jos haluaa painatuksen selkään, on lisähinta 15 . Painettavien paitojen toimitusaika on kaksi viikkoa, joten kojussa otetaan silloin tilaus vastaan.

Samoin siellä on uudet SJK Seinäjoki huivit myynnissä hintaan 15 euroa kpl.

45 ensimmäistä ostajaa saa kaupanpäälle ilmaisen lipun lauantaina 19.7. klo 16.00 Seinäjoella pelattavaan Naisten pesäpalloilun Itä-Länsi otteluun. Lipun arvo on 25

Tule nauttimaan Kakkosen jalkapalloilusta ja ostamaan aitoa SJK pelipaitaa ja huivia!

Uudet SJK huivit ja Adidaksen viralliset SJK pelipaidat myynnissä Kerho 07:n ottelussa