123 456 7890

Kerho 07 pelasi sunnuntaina sarjanousua tavoittelevan FC YPA:n vieraana Ylivieskassa ja onnistui pitämään isäntäjoukkueen maalittomana sekä nipistämään mukaansa hienon vieraspisteen.
Kerholle pelillä ei enää ollut merkitystä, sillä Kakkosen paikka on jo varmistunut aiemmin, mutta mukana oli jälleen paljon nuoria pelimiehiä, jotka antoivat näyttöjä tulevia kausia varten.

FC YPA – SJK 0-0 (0-0)

Vaikka Kerho 07:lle ei pelissä ollutkaan panosta, lähti se otteluun hyvällä asenteella ja pisti nousua tavoittelevan kotijoukkuun välillä ahtaalle.

Kertaalleen Tuomas Lähdesmäen veto osui pystypuuhun ja Mikael Muurimäellä oli loistopaikka laittaa läheltä pallo päällä maaliin, mutta maalia vartioiva Juuso Kevari oli tilanteessa mies paikallaan.

Peliä toki hallitsi enimmäseen FC YPA, mutta heidän tilanteet päättyi joko Joakim Jansin erinomaisiin torjuntoihin ta kaukaa lauottuna päädystä ulos.

Parhaat paikat kotijoukkueella järjesteli Sasa Savic ja tuhlailijana kunnostautui Dragan Pejic.

Välillä tunteetkin kuumenivat kun kotijoukkue turhautui ja ohuetkin noususaumat kuihtuivat. Ainakin kotijoukkueen maalivahti Kevari ja Kerhon legendaarinen maalitykki Muurimäki ottivat suullisesti keltaisten korttien verran yhteen.

Kerholle piste oli hyvä tulos ja nuoren joukkueen saavutus tämän kauden sarjassa vain paranee entisestään, sillä tämä oli jo seitsemäs peräkkäin pelattu tappioton ottelu.

Vielä pelataan kuitenkin yksi ottelu ja kausi saadaan sen myötä päätökseen ensi lauantaina.

Ottelun parhaana palkitsi veikkausraati kotijoukkueen Sasa Savicin, kaksi tähteä meni kotijoukkueen Radik Akhmetkhanoville ja yksi tähti Kerhon kapteeni Ville Yliselle.

Sarjan päätöskierros pelataan siis ensi lauantaina, 5.10. klo 14.00 ja silloin Kerho 07 isännöi Jouppilanvuoren tekonurmella Kokkolan KPV:tä.

Kerho 07: Joakim Jans, Kim Palosaari, Eero Tamminen (78′ Stanislav Goldberg), Ville Ylinen, Mikael Muurimäki, Joona Lautamaja, Jesse Jääskeläinen (56′ Janne Tuohisaari), Aleksi Leppänen (52′ Teemu Lukkari), Jesse Sarajärvi, Tuomas Rintamäki ja Tuomas Lähdesmäki.

Kuva kauden aiemmasta kohtaamisesta Seinäjoen Keskuskentältä, jolloin Kerho 07 kaatoi FC YPA:n peräti 4-0 luvuin.